Oyun Donması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Semih41 tarafından 29 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Semih41

Semih41 User

Öncelikle S.a ben darkorbit oynarken oyun cok donuyor arkadaslar arka grafikleri dirotileri felan kapattım ve donmaya devam ediyor yardım edermisiniz.

2. kardeşim bu arlar bole pc kapt 30dk sonra gir biraz ara ver geçmiş fln sil gene gir

3. Selam pilot arkadaşim Cleanr Diye Bir Program var Onu inndir CerezLeri siL arada Birde tarayıcı cerezlerini silip Sayfayı Kapattıp takrardan oyuna BağLayın iyi Forumlar

4. KARANLIK

KARANLIK User

İnternet geçmişinizi ve dns ön belleğinizi temizleyiniz.Ayrıca oyuna girdiğinizde interneti meşgul eden internet üzerinden bir program veya müzik vb açmayınız.İyi forumlar.

5. Darkorbit eskisi gibi değil artık yüksek sistem gerektiren grafiklere sahip.Bu sebeple kaliteli RAM ve ekran kartının olması 1. kuraldır.Bunlar iyi diyorsan bilgisayarı kastıran programları araştır onları kapatmayı dene.Ayrıca grafik kalitesi bu kadar iyi olmasına rağmen halen serverlarda bir sıkıntı olduğuda aşikârdır,bu sebeple oyuncu yoğunluğunun yaşandığı saatlerde de ekranınız kasabilir.İyi oyunlar kardeşim

polatalemdar311 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.