oyun donmasi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GALATASARAY tarafından 21 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oyun her gun donuyor
    ama kimse ilgilenmiyor bence merkeze illetik vs vs

neden donuyor bu oyun aciklama yapin bolye olacaksa onamayalim bence kesecegim adam beni kesiyor

alfada iki kere patladim

bu yuzden oyundan koplar yasaniyor ben bile bikdim

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Oyunun donmaları bilgisayar sisteminizden kaynaklanabilir, internet hızınızdan kaynaklanabilir, güncelleştirmelerden kaynaklanabilir kısaca oyundaki kasmalar şuan için oyundan kaynaklı değildir.

Keyifli Forumlar

3. coder545

coder545 User

bugun donmayi da asip baglanti kopmaya basladi durup dururken oyundan dusuyoruz

4. Merhaba ,

Bizler merkeze ve teknik ekibe ilettik. Bize şu tarihte yada şu gün düzeltiriz şeklinde bilgi verilmiyor. Ayrıca sorunun kaynağı ne kadar sürede tespit edilir ve bu sorun tam olarak ne kadar sürede düzeltilir önceden bunu onlarda bilemez. İlk olarak sorunun kaynağı tespit edilir ve daha sonra en kısa zamanda düzeltilmesi için çalışılır.

İyi forumlar.

5. Aynn birader hergün donuyor İnternetten dicem oda değil çünkü diğer bütün sitelere jet hızında giriyorum

6. coder545

coder545 User

etkinlikler buyuk olcude cokertiyo oyunu hicbir etkinlik yokken cok sorun olmuyo

7. Merhaba ,

Önce ki mesajımda belirttiğim gibi gerekli yere ilettik fakat ne zaman düzeltilir bunu bilemiyoruz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.