Oyun donuyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SЄЯSЄЯí●ΜΛЧIИ●ΚΛƒΛ tarafından 28 Şubat 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oyunda genel manada ciddi sorunlar yaşanıyor kapılarda konfi lazer degişimi droit tasarım degişimi malesef yapılamıyor ayrıca hepsini geçtik bir şekilde idare ettik kapılarda droit tasarımı degişmedigi için şeref tecrübe puanların kıdemliye geçemedegimiz için eksik almak zorunda kaldık herkesin genel manada büyük zararları oldu kapılarda pazar oldugu için ulaşıcak kimseyi bulamıyoruz umarım yazıyı bir yetkili okur ve bu yazıklarımı aynen tüm server oyuncuları adına iletir kolay gelsin

TR3 ELNİNO

2. titans___

titans___ User

BENDE kutu açtım şeef güçlendirici çıktı şu bl e de görev yapmak istedim 15 dakkadır da giremedim bl ye girmeye kalkana kadar sıkıntı yok hani güçlendiriciye para verip de böyle mi olmalı?

3. .Sancak.

.Sancak. Guest

Merhaba,

Konu başlığı, içerik ile uygun hale getirilmiştir.

Son zamanlarda çok sık şikayetler almaktayız, forum içerisinde birçok konu mevcut bu konu ile alakalı. Birkaç gün kadar önce sorunu ilgili birimlere ilettik. Henüz bir geri dönüş olmadı, dönüş olduğu takdirde sizlerle paylaşılacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

İyi forumlar.

4. teşekkür ederim ama malesef pazar günümüz berbat oldu kapılara girilmiyor oyunda anlamsız şekilde atladıgımız haritalarda rehin kalıyoruz bl haritası fekalet durumda girilecek gibi degil umarız bunun telafisi olur çogu kişi bende dahil % 50 şp satın alarak oyuna girdik ama bu pazar hüsrana ugradık temennim işini çözülmesi kısa sürede iyi çalışmalar

5. .Sancak.

.Sancak. Guest

Merhaba,

Yaşadığınız sorunlar için üzgünüz. Gerekli yerlere ilettik, en kısa zamanda sizleri bilgilendireceğiz.

İyi forumlar.

6. teşekkür ederim konu kitlenebiliri iyi çalışmalar bugünlerde geçer saglık olsun

7. .Sancak.

.Sancak. Guest

Anlayışınız için bizler teşekkür ederiz.

Konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.