oyun donuyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SnowLeopard tarafından 27 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oyun çok donuyor ya.
    modem hemen üst katta 5te 3 diş çekiyor ama çok donuyor
    mesela tıklıyorum 2 saniye sonra işaretliyor
    1e basıyorum 3-4 saniyede anca ateş ediyor rsb ucb hiç karıştıramıyorum
    çerez temizledim adobe dün güncellendi
    2.7ghz 8gb ram hafızanın %75i boş daha ne yapabilirim eskiden 10 metre uzaklıktan bile kasmadan çekiyordu

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Eğer Kullandığınız Tarayıcı Google Chrome ise şu yöntemleri bir deneyebilirsiniz ;

* Chrome Pepper Flash Player nasıl devre dışı bırakılır , isimli konuya göz atınız.

* Shockwave ve Java sürümlerinizi Kontrol ediniz.

* Başlattan , CMD Konsol Ekranına gelerek ;

• ipconfig /flushdns
    Komutunu yazınız ve Enterlayınız ; Bunu yaptığınızda DNS Ön belleği izleyicisi temizlendi türünde bir yazı çıkacaktır.

Daha sonra CMD Ekranını kapatabilirsiniz.

* Modeminizi Kapatıp Açınız ;

* Tarayıcınızın Çerezlerini temizleyiniz ;

* Bilgisayarınız Görev Yöneticisini açarak , İşlemler kısmına geliniz burada ki arka planda çalışan gereksiz programları ( Sistem ile ilgili olmayan uygulamaları ) kapatınız ( Sistem ile ilgili olanlarını kapatmanız durumunda sisteminiz kapanabilir yada hatalı çalışabilir. O Yüzden Açıklama kısımlarına dikkat ediniz )
    Bu sayede işlemcinizin yükünü hafifletebilirsiniz.

* Anti - Virüs programı kullanıyorsanız , Oyun oynarken geçici süre ile devre dışı bırakınız.

* Oyun oynarken , İnternette gezinmemeye çalışın ; Eğer gezinmeniz gerekiyorsa oyun oynadığınız tarayıcı değil , farklı bir tarayıcı kullanarak gezininiz

* Oyunu oynarken , Sağ Tıklayıp , Ayarlar kısmına geliniz , Burada depolama alanını sınırsız yapınız.

* Bunların dışında , Sorunuz hala devam ediyor ise , Sorun İnternetinizden yada Sizinle aynı sorunu paylaşan kişi sayısı fazla ise Server da ki yoğunluktan kaynaklanabilir.

Eğer İnternetiniz ortak ve 4 Mbit hızın altında ise bu tür sorunlar yaşayabilirsiniz.

* Bu konuda da önerim , Oyununuz Grafik ayarlarını düşürmeniz yönünde olur

İyi forumlar

polatalemdar311 bunu beğendi.
  3. internet Explorer 11 kullanıyorum
    Windows 8.1 kullanıyorum sadece güvendiğim sitelerden müzik indirdiğim için antivirüs yok
    grafikler patlamalar iyi arkaplan orta gemiler yüksek kalanı düşük droitler kapalı
    sınırsız yaptım depolamayı kasarsa bilgilendiririm modum kolay gelsin

4. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

bu tip durumlar olduğunda bu adrese giderek internet hızınızı kontrol etmenizi tavsiye ederim zira bağlantı 3 diş pekte iyi bir kalite değil

iyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.