oyun ekranında forum bilgilendirme penceresi.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Mr.User tarafından 6 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mr.User

Mr.User User

Merhaba,

Malumunuz bazen Admınler veya CM ler chate bir takım linkler ekliyorlar.

bu durumda o mesajı tarayıp kopyalamak bazen zahmetli ve acık söylemek gerekirse gereksiz bir hamle gibi geliyor bize. sonucunda forumun hem aktivitesi azaldıgını, hemde kullanıcıların bilgilenemediğini düşünmekdeyım.

Bunun için oyun ekranına bir pencere daha eklenebilir veya ekranın ust tarafında devamlı olarak oluşan bilgilendirme mesajalrına bu tür duyurular eklenebilir. ve o bilgiye tıklandıgında ayrı bır pencerede ilgili forum konusu acılabilir.

Son olarak, ben yenı forumun Flash tabanlı olmasını beklıyordum....

speiderist

2. bence forum böle daha karışık olmuş ama alışcaz artık eski foruma zaten dönmezler ve konuna katılıyorum kardeşim

3. bencede bu şekil braz daha karmasık olmus ya eskisine zoralısmıstık!

4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Bu konunun geliştirilmesinin güzel olacağını düşünüyorum. Siz değerli arkadaşların görsel yardımlarını da bekliyorum.

İyi Forumlar

5. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.