Oyun ekranından TROJEN geliyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ≈≈F•ℓ•∂•g•λλ•∂•И≈≈ tarafından 21 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu gün yapılan resetten sonra oyun ekranı yüklenirken SWF/Exploit.ExKit.AM isimli trojen gelmeye başladı.
    Eset bunu yakaladı ve oyun ekranını başlatmıyor. Eset i devre dışı bırakırsam oyun ekranı açılıyor.
    İnternette okuduğum kadarı ile: oyun ekranı açılırken yüklenen bu trojen sisteme arka kapı açacak ve bizim PC üzerinden bilgi toplayacak bir virüs.
    Şimdi aklıma şu iki soru geliyor:
    1) Neden Dark Orbit, Oyun ekranı ile birlikte bir trojen göndermek istesin. Bizim bilgisayarımızda, oyun ekranında iken yaptığımız neyi merak ediyor?
    2) Yoksa Dark Orbit teknik ekibi serverlarını bu trojeni oyuncularına bulaştırabilecek kadar savunmasız mı bırakıyor?
    Bu bilgiyi her iki ihtimali göz önünde tutarak; Birinci seçenekte oyuncu arkadaşlarımı uyarmak için, ikinci seçenekte ise Dark Orbit ekibini uyarmak için gönderiyorum.
    Herkese kolaylıklar dilerim.

2. aynen bendede aynı olay oldu anasayfa açıyor fakat bağlanmak istediğin zaman 2 farklı trojan uyarısı veriyor ve antivirüsü devredışı bırakıpta bu saçma virüs işiyle uğraşmak istemiyorum nedir bu virüs olayı?

3. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

devre dısı birakmayin sonra truva atin girisine izin vermek olcaktir bu.sonraki bilgilerinizede erisim hakki dogar virusu yollayana.bence birsure girmemek aciklamalari takip etmek mantikli.

4. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Oyuna girerken, yükleme süresince bazı virüs programları birtakım dosyalar için uyarı veriyor. Buna bağlı olarak siz oyuncularımız oyuna giriş sorunu yaşıyor olabilirsiniz.

Lütfen şunu unutmayın! Biz kötü niyetli olabilecek hiçbir veri göndermiyoruz. Şu anda sorun üzerinde çalışılmaktadır. Bu sorunu en kısa sürede çözümleyeceğiz.

iyi Forumlar.

5. cücücüm

cücücüm User

Peki tamam oyuna girmemek sıkıntı değil ama etkinlik var. sıralama kaybediyoruz bu sorun nasıl hallolacak?

6. İnsan hayret ediyor.

7. arkadaslar suan sistemde cok acık bir saldırı var benım securty en yuksek duzeyde koruma saglıyor fakat bır anda 10 adet truva saldırısı yakaladı ve eger beklersem oyuna giriş yapmak icin sayı 50 leri buluyor suan ben bile korktum oyuna duzelene kadar gırmıcem
    bu sorunu emınım admınlerımız cozer onların bılgısıne guvenıyorum bu olayda dolayı bızlerı magdur etmıceklerıne ınanıyorum

ayrıca bir sey daha belirtiyim saldırılar yakalanmadan once bılgısayar yavasladı evet bırde bu olay oldu bende bu once dos saldırısı oldu sonra truva sallıyorlar sısteme varya mıllet suan sıber savas var burdaaaa :))) yemın ederım heyecanlandım orda olmak ısterdım darkorbit takında olmak ısterdım suan neler yapıyorlar acaba savunnmamı yapıyorlar karsı saldırımı yapıyorlar cok heyecanlı

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 May 2015
  8. ay ciddimisin AS:DA:SDA:SDA:SD

9. KARANLIK

KARANLIK User

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.