oyun elden gidiyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -emir_turker1201- tarafından 13 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar biri paylaşmış gördüm yok THOR tasarım yok lf5 yok 3 konfi yok b03 bunlar olursa oyunun cıvığı çıkar yani biz daha lf4 leri fulleyemeden havoc herculleri fulleyemeden nasıl bunları alıcaz !!!! protesto edebilme gibi bi şansımız varmı oyun böyle devam etsn yok lf5 yok THOR eğer böyle dediklerim çıkar ***** arkadaş uridium yetişrmeye para dayanmıyo yeni etkinliklere HAYIRR !!!

2. Çıkmayacak kardeş Dekard o kadarını yapmaz.

3. dekard hesabındaki para artması için herşey yapar eskiden lf4 dendi çıktı lf5 az kaldı ve ben lf4 dizmedim mutluyum :)

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bu tür söylentilere inanmayınız önümüzde daha bu tür yenilikler yoktur herkez bire beş katarak birşeyler yapmaya çalışıyor anladığım kadarı ile ama sizler bu tür söylemlere aldanmayınız kim ne paylaşırsa paylaşsın.

-emir_turker1201- bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.