oyun eski tadını vermiyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve fbrecep123 tarafından 23 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. fbrecep123

fbrecep123 User

oyuna 2009 un sonlarında basladım cok zevklıydı o zaman baskına gıdıyordu herkes 150 200 kısı x3u olan kraldı.sımdı oyunda adam kalmadı eskıden cok 20 25 yasındakı adamlar oynuyordu sımdı 10 15 yas cocukları oynuyor anca adam kalmamıs darkorbıt eskı oyunu gerı gelse emın olun oynayan sayısı acayıp sekılde artar.ya da bı server acsanız nostaljı dıye eskı serverın aynısı bu boyle olmaz sımdı herkes para yatırıyor oyle oynanıyor adam yok muhabbet kalmamıs eskı serverı acın nostaljı dıye bence oyuncu sayısı artar

DraydiBoy bunu beğendi.
  2. Prophecy

Prophecy User

ben de eski Darkorbiti özledim chatte tek konuşulan ben seni keserim havoclarımı say falan bayramda bile aynı şey..Keşke eskiye dönse

3. İsim vermek gibi olmasın da, **************** :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Ağustos 2014
  4. Prophecy

Prophecy User

Eskiden yeni başlayanlara yardım ederlerdi artık yeni başlayanları sıralama oyuncuları kesiyor.Arkadaşım oyuna başladı ilk gününde asterix kesti oyunu bıraktı(Çocuk eicdeydi)

5. Merhaba ,

Banlamak gibi olmasın bu seferlik uyarmış olayım. :)

İyi forumlar.

6. Ancasin

Ancasin User

Ben 1 yıldır oynuyorum o dediğiniz zamanları bilmiyorum ama chat hakkında söylediğine katılıyorum, özellikle TR1 için doğru. Chati kapat rahat et :D

7. Şahsen eski oyun zamanınıda biliyorum yeni oyun zamanınıda bence zevk almak icin şunlar olsun yeter :

1- hic kimsenin hile programları kullanmaması. ( ************ - *********** ) vs vs
    2- adalet
    3- saygı

bunun cözümüde basit.

1- darkorbit elini taşın altına koyucak programları engelleyecek halen merkava kullananlar var
    2- gücsüz oyuncular icin daha iyi bir oyun imkanı sağlayıp güclü oyuncular icin zevkli bir hale getiricek
    3- chat ordamında halen küfür edip banlanmayan oyuncular var cmler yeterince eğitilmiyor daha iyi bir eğitimle cmler göreve alınmalı chat daha düzgün bir hal almalı

işte ozaman eski yeni darkorbit fatketmezsizin herkes keyif alır.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Ağustos 2014
    Prophecy bunu beğendi.
  8. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.