Öneri Oyun eskisine göre yeni başlayanlara çok basitleştirildi-El atın adalet sağlansın

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CAPTAN*41 tarafından 5 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce bu uygulanmalı mı?

1. Evet

oy sayısı 5
    21,7%
  2. Hayır

oy sayısı 18
    78,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. CAPTAN*41

CAPTAN*41 User

Merhaba arkadaşlar eski oyuncular hepsi biliyorki eskiden zorla goliath alırdık lf3leri fullerdik.
    Şimdi ise yeni başlayan 10bin krediye ticaretten goliath ı alabiliyor eskiden aynı gemiyi 80m'e aldığımı hatırlarım benim fikrim.
    1-)Tasarımları gemi olarak kullanmak kaldırılsın
    Çünkü:Herkes bir tasarıma bassa hepsi gemi sahibi olur oyunda rekabet kalmaz.
    2-)Ticarette en az 1milyon kredi basılsın.
    Çünkü:artık kasılmak o kadarda zor değil oyun çok basitleştirildi.
    Arkadaşlar sürekli güncelleyecem,lütfen eski oyuncularda bilir nasıl lf3'leri zorla aldığımızı şimdi ise oyunda adalet kalmadı.
    Yeni başlayan direkt full iris oluyor ben 4 yıldır oynuyorum daha bu yıl irisleri fulledim.
    Destek verelim oyun bu kadar kolaya kaçmamalı...

2. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

çoğuna katılıyorum ben 22 levelde anca fulleyebildim herküllerimi şimdi bakıyorum adama rütbesi çavuş hiç kapı yüzük simgesi yok ama herkülleri ful ayrıca 17 level 30 LF-4 ful havoc-herkül arkadaşım var oyun azcık daha zorlaştırılsın 3-4 sene önce günde 10k uri kassam zengindim şimdi hevesliysem günde 150-200k uri çıkarıyorum :) VE EN ÖNEMLİSİ ŞU FARE BOTU FELAN KALDIRILSIN YETER HAKKIMIZA GASP ETTİKLERİ

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Oyunda gemi sayısı arttıkça,Goliathın fiyatının düşmesi gayet normal.

Eskiden tamir kuponu,ve urıdıumun azlığından Gemiyi tamir edecek malzeme olmadığından,gemi kaybolabiliyordu.

Ticarette tavan fiyat olması,ihale düzenine ters olacağından,uygun gibi görünmüyor.

4 Yılda irisleri tamamlamak,çok uzun bir süre gibi.

Online süresi biraz olan hesaplar,3-5 ayda kendini geliştirebilmektedir.

Keyifli Forumlar.

4. CAPTAN*41

CAPTAN*41 User

bir yönden haklısınız fakat herkese aynı şartlarda uygulanmalı eskiden nasıl zorla uridium kasıyorsak şimdide olmalı oyun rekabet içinde olmalı herkes full olursa ne anlamı kalır.
    keyifli forumlar :)

5. Hangi serverdesin bilmiyorum ama bizim burda iris 130m lf-3 de 30m civarı gidiyor yeni başlayan birisi 8x130+30x30 = 1940m yani 1t 940 m credi ( klanı olmayan biri tallon keserek kassa 4850 tallon demek okadar tallonu sadece lf-2 ile kesmek kaç yılını alır acaba) sadece bunları alarak da oyun bitmiyor daha en başı :)
    edit: eskiden flax satarak 12m para aldığımızı daunutmayalım

Son düzenlenen: 6 Temmuz 2016
    Cillos™ ve Sepromcu bunu beğendi.
  6. gerçekten haklısın zaten oyunda yeni oyuncu görmek zor serverlerdeki kişi sayıları azaldı oyun daha çok sarar yeni başlıyanları rahat güçlendikleri için

DersimLi-BeLa bunu beğendi.
  7. yeni başlayanlara kolaylık olsun görevlerde çok fazla uri ve credi versin ama tasarımları gemi olarak kullanmak çok mantıksız oldu zaten uzun zamandır darkorbit yönetimi mantıksız işler yapıyor ama hayırlısı oyunun sonu nereye gidecek bilmiyorum :D :D :D

8. anakin5555

anakin5555 User

Ne alaka bizim zamanımızda oyuna başlayinca 10 k urigeliyordu bide devo atak al sana 15 kuri -1

9. ODAKAB

ODAKAB User

Başladığın gibi P.E.T.'ini geliştir Ticaret 3 modülünü al Ambar Genişletici al. Cubikon kargolarını topla topla sat.

10. Prophecy

Prophecy User

Oyuncular arası dağlar kadar fark varken yeni başlayanların işini zorlaştırmak fikrin özeti, hayır.

Cillos™ bunu beğendi.
  11. anakin5555

anakin5555 User

ayn kardeşim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.