oyun etkinlik duşunmesi cok hoş ama..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve __VERYON tarafından 23 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. __VERYON

__VERYON User

Sayın Yöneticiler:

Oyun içindeki oyun donmaları halan devam etmekde. Ve sizlerden bir açıklama gelmedi.
    Bu yetmezmiş gibi etkinligin oyunu asırı derecede agırlastırmakdadır. Servur mu yetersiz kalmakda yoksa teknik bir konudan mı yaratık dahi işsaretleyemez durumdayız.Bizlere bir açıklama yapabilirmisiniz.

2. Çoğunlukla dediğin şeyer internet hızından kaynaklıdır Benim oyunum gayet iyi

3. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Oyundaki fps hızınızdan kaynaklı oyunda donmalar yaşayabilirsiniz. Sonuçta oyun internet tabanlı oynuyorsunuz.

İyi Forumlar

4. KARANLIK

KARANLIK User

5. __VERYON

__VERYON User

3.4 ghz 6 gb önbollekli 4 cekırdek amd işlemcim 10 gb rem 1600 ghz lik ekran kartı sımdılık yandıgı ıcın 128 bıt lik 2 gb ekran kartım var pc bu internetin sabit 8 gb internetim var ve hergun olcup de girmekdeyım sorun bende mı sımdı sayın yoneticiler .

6. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Ekran kartınızı değiştirdikten sonra format attınız mı bilgisayarınıza?

İyi Forumlar

7. webce

webce User

oyunun kendinde sıkıntı var dns çerez felan hikaye

8. Merhaba ;

Elbette ki oyun içi problemler de mevcut, fakat sizin anlattığınız kadar abartı değil. Karanlık S-Mod'umuzun verdiği linkte ki sorun giderme yöntemlerini incelerseniz daha iyi performans alabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

9. webce

webce User

oyuna giriş sıkıntılı modum insanların asıl şikayeti bu bence

10. __VERYON

__VERYON User

suan bu dk oyuna girin oyun oynayabiliyorsanız burdayım ne alaka yonetiler az ilgilenın su oyunla servuru mu buyuteceksınız yenıden mı yazacaksınız ne yapacaksanız bır an once yapın yoksa mahkemeye basvuracam zamnın calınması oyun hakkımın elinden alınması artık bu surecden sıkılmaya basladım

11. Merhaba ,

Arkadaşlar ilgilenin , düzeltin yada bakın gibi şeyler yazıyorsunuz fakat bizler teknik olarak oyuna müdahale edebilen yada sıkıntıları düzeltebilen teknik ekip değiliz. Bizler forumdan ve forum düzeninden sorumluyuz. Sizlere bildirilmesi gerekenleri bildirir , forumda yapılabilecek şeylerde çözüm önerileri yazıyoruz yada iletilmesi gerekenleri merkeze iletiyoruz.

Bu durumları ilettik fakat çözüm noktası bizler değiliz.

Ayrıca ek bilgi olarak Buradaki konuyu incelerseniz yardımı olabilir.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.