Oyun Genel Sorunları ve İlerleyişi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¯¯¯¯¯»ÇARŞI»¯¯¯¯¯ tarafından 18 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Evet arkadaşlar son 2 aydır oyunu bırakmış hesabı mı bırakmış bulunmaktayım. 2008 de başladığım oyunu şimdi uzaktan; elime çayımı alıp forumdaki lag ve bug için sorunlara veryansın edenlere bakıp çayımdan yudum alıyorum.

N/A

Rez alın banlamayacak millet..
    Not: Sen büyük bir şirketsin o kadar oyuncun var tutmuş adamları bezdiriyorsun sonra telafi olarak 3 - 4 günlük vipin desteğin hesabını yapıyorsun.
    Sene 2020 olmuş hala yeterli olmayan kodlar veriyorsun...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Temmuz 2020
    Mareşal, Dontforgetme ve #DaffyDuck bunu beğendi.
  2. #DaffyDuck

#DaffyDuck User

Çok haklısın da işte bir ümit banlarlar düzeltirler diye umuyoruz merkez ekiptekiler cidden N/A

3. Ben de sadece günlük görevleri yapıp çıkıyorum o da can sıkıntısından :)

4. Ümit fakirin ekmeğidir. Zenginler otoda devamke.
    Aksini iddia edeb admindir :D

Bir ara sadece günlük giriş etkinlik için giriyordum. Baktım o bile canımı sıkmaya başladı temelli bıraktım. N/A :)

Dontforgetme ve #DaffyDuck bunu beğendi.
  5. #DaffyDuck

#DaffyDuck User

Akşam akşam güldürdün beni, yukarıdaki de seni güldürsün emi :D

6. #DaffyDuck

#DaffyDuck User

Ayrıca paradoks adminin discordda sabitlediği mesaj duruyor mu :D eğer ban falan olmazsa hatırlatalım adminimize

7. Gelecek olan belli şimdiden diyim sana belli bir miktar üstündeki sepromları ve gg'leri silecekler. En sonki seprom silmede 100 milyon üstünü silmişlerdi. Bende o ara 89 milyon besleme vardı doyasıya kullandım bann mann yemedim :D şimdiki sistem böyle :D

8. #DaffyDuck

#DaffyDuck User

ggleri silmek yetmez ki adamlar onun ekmeğini yedi bile

9. Valla yaklaşık 2008 den beri de ben oynuyorum kardeşim daha tek bir kere bırak hileyı bir bug yapmışlığım bile yok el emeği göz nuru gemim var,

Şimdi 2008 den beri el emeği göz nunuru aylik viplerle indirim paketleri çektiğim uriler ile bu hale getirdiğim gemiyi,

Bir başkası hilelerle buglarla otolarla 2-3 ayda yapıyor.

Bu da yetmiyormuş gibi seprom bugu obsidyen buglari gg bugları ile milyonlar şeref uri kasıyor milyonlarca beslediği sepromla ile chatten hava atıyor,

Yetmiyor bu bugları internette video yükleme sitelerinde paylaşıyor,

Ama oyun yönetimi hala bu insanları bannlamıyor :)

2008 den beri el ile emek ile yaptığım gemiyi, ben de senin gibi oyunu bırakarak(sadece günlük görevleri yaparak)

Çayımı alıp büyük bir zevkle forumda ki isyanları izleyerek geçiriyorum, zaten 1-2 ay için de de komple birakıcam.

----------

Artık tüm hileciler bugcular otocular kendi kendine oynar oyunu milyonlarca sepromlari ile :D

Diyeceklerim bu kadar sağlıcakla kal.

10. Ne ekmek yenir biliyor musun
    Geçen hesap ettim. Düşün 1milyon gg yaptın. Bununla gidip tanesi 2.000 den 500 tane kuiper açıyorsun. En kötü 200 tanesi verse temizinden 20milyon uri :D

11. #DaffyDuck

#DaffyDuck User

Yüzüksüz gemi kasıyorum knk o yüzden kuipere hakimim genelde 1500-1700 e açıyorum keşke 2k ya açsalar ya da gidip abg dönerler onla deli gibi rütbe alırlar bizde acemi binbaşıda tutunalım diye bir N/A

12. Ben de emin ol ilk başlarda senin gibiydim. Belki hatırlarsın 2011 darkorbit bir radikal karar alıp büyük bann atmıştı. O zaman bende banlanan kişilerle epey eğlenmiştim :D

Onun korkusuyla 2015 kadar 1 tane oto ya da bug yapmadım. Baktım baba artık kurallar böyle ne kadar varsa yaptım. Acı-madım! Sonuç bann yok temiz. Bir tek dediğim gibi 100m üstü sepleri sildiler o ara şanslıydım bende 89m vardı :D

13. #DaffyDuck

#DaffyDuck User

seprom bugu sıfırlamakla çözülür o çok büyük problem değil ama adamlar deli gibi gg kastı o gg bugundan işte keşke banlasalar da rahatlasak o gg bugunu suistimal edenleri

14. Bence gg bugu ile yetinmek diğerlerini meşru kılar. Deli gibi hala para ile bug yapan şahıslar var.
    Özellikle şu birleştir meselesi. Hele geliştirme girmiyorum.
    Sen 1 lazer geliştirmek için 15 tane karantina dön adam 1 tane malzemesiyle ile 4-5 tane yapsın

#DaffyDuck bunu beğendi.
  15. #DaffyDuck

#DaffyDuck User

Sanırsam kimden bahsettiğini tahmin edebiliyorum hiç sevmem kendisini

16. Sevmemek önemli değil adam bulmuş ekmeğini yiyor en temizinden.

Resim her şeyin açıklayıcı :D

#DaffyDuck bunu beğendi.
  17. #DaffyDuck

#DaffyDuck User

Resim gelmedi knk :D umarım en yakın zamanda o ekmek boğazında kalır onun :D

18. Resim şimdi geldi mi :D

Geldi sanırım :D

Sayın arkadaşlar sabırlı olalım adamlar biraz daha ekmek yesinler sonra kapatacağız :D

#DaffyDuck bunu beğendi.
  19. #DaffyDuck

#DaffyDuck User

Geldi bu sefer ayrıca bu arkadaş darkorbit discordunda direkt pembe isimle çıkıyor :D hala banlamadılar

20. Belki ekmek paylaşıyorlardır :D Böyle bir şey çıksa şaşırmam ciddi anlamda bu adam bunları tek başına bulmuş olması imkansız :D Bizim arkadaşlarda sorunları için yüzlerce konu açsınlar :D

#DaffyDuck bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.