Oyun Genel Sorunları ve İlerleyişi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¯¯¯¯¯»ÇARŞI»¯¯¯¯¯ tarafından 18 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. #DaffyDuck

#DaffyDuck User

resimler gitti :D adminler mi siliyor acep :D

2. Evet burada beni düzelterek konumu düzelterek herşeyi çözdüler ahahaha :D Yazık kendilerini böyle tatmin ediyorlar :D

#DaffyDuck bunu beğendi.
  3. Yazık

Yazık User

yazık cidden ben proları fulleyecem diye kaç hafta uğraştım adamlar 5 pro malzemesine 40 alıyordu bide bunu ücretli yapanlar vardı 1 haftadır bende sadece forumu takip ediyorum bakalım ne ceza verecekler ona göre bu oyuna ya devam ya tamam :(

Dontforgetme bunu beğendi.
  4. em[R]eyiz

em[R]eyiz User

boşuna ümitlenmeyin ban yok arkadaşlar adamlar yıllardır yapıyor da ban yemedi şimdimi yicekler günde 100-200k rütbe artışından belliydi daha önce de dediğim gibi

Yazık bunu beğendi.
  5. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Öncelikle mesajınız tarafımca düzenlenmiştir. Bunun sebebi Forum Kuralları gereğince oyuncuları galeyana getirmek yasaktır. Merkez ekibe karşı asılsız ithamlar da bulunmayınız. Kod içeriklerinin oyuncular tarafından kullanılması zorunlu değildir. Onun dışında 3-4 günlük V.İ.P dediğiniz eklentiler oyuncuların kişisel hakları olup "almış oldukları öğeleri kullanamadıklarından" dolayı gerekli telafi işlemi yapılmıştır.
    Lütfen resmi DarkOrbit Forum Kanalında olduğunu unutmayınız.
    Kişisel görüşleriniz ile oyuncuları tekrardan galeyana getirmemeniz konusunda uyarı ve düzenleme işlemini yapıyorum.
    Lütfen Forum Kurallarına uyarak üslup kuralları çerçevesinde mesaj içeriği oluşturunuz
    Birinci ağızdan Resmi Forum Kanalında oyun açığından faydalandığınızı dile getirerek ve takımımıza asılsız ithamlar yönelttiğinizden dolayı gerekli cezai işlem uygulanmıştır. Gerekli incelenme talebi oluşturulmuştur.
    Forum Kanalı içerisinde kendimizi size cezai işlem uygulayarak tatmin etmediğimizi ve belirtmiş olduğunuz mesaj içeriğinden sizi kınadığımı belirtmek isterim. Ülke Takımı olarak yoğun bir şekilde çalışmamıza rağmen Forum Kanalı içerisinde diğer oyunculara açık bir şekilde bu tür mesaj içerikleri oluşturmanız oldukça üzücü bir durum.

Oyun içerisinde bulunan açıkları kullanan oyunculara karşı yaptırımlar olacağından emin olabilirsiniz. Farklı platformlar üzerinden paylaşmış olduğunuz içeriklere işlem yapamıyoruz. ¯¯¯¯¯»ÇARŞI»¯¯¯¯¯ oyuncu arkadaşımızın belirttiği gibi yapılan işlemleri resmi kanallarda belirtmeniz durumunda gerekli işlemler uygulanmaktadır.

Konuya gerekli cevap verildiğinden dolayı kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Temmuz 2020
    Minerva bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.