Oyun Genel Sorunları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HYPRON-52 tarafından 18 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. HYPRON-52

HYPRON-52 User

oyunda artan laglar oyuna giriş problemleri ping girmeleri artık farklı bir boyuta gelemye başladı bir akşam yokkki hevesimizi alarak oyun oynayalım.bu konuda adminlere moderatörlere büyük sorumluluk düşüyor bu işten ekmek kazanıyorsunuz.geri bildirimlerinizi sıklaştırın gelen şikayet bildirimlerini daha çok iletin genel merkezi sürekli sıkmanız lazımki genel kalıcı bir çözüm ortaya çıksın idarelik çözümler aynı sıkıntıları tekrarlıyor.

2. PİONEER

PİONEER User

oyuna bile baglanmio saka gibi

HYPRON-52 bunu beğendi.
  3. -TheTURK-

-TheTURK- User

Anlam veremediğim nokta yıllardır oyun sektorunden maddi kazanç sağlayan bir şirket ve oyun sektöründe fazlası ile ismini duyurmuş bir şirketin bu kadar küçük problemleri çözememesi gerçek anlamda çok saçma... Belki korona mevzusu teknik ekibin evden çalışmasına neden olabilir ondan kaynaklı bir fikir yada el birliği ile birşey yapamıyor olabilirler diye düşünüyorum ama Koskoca bir şirketin bu tarz sorunların altından kalkamaması gerçek anlamda şüpheci ve sinirle yaklaşmamıza neden oluyor !

ALUCARD-BeRsErK ve HYPRON-52 bunu beğendi.
  4. husoooo1

husoooo1 User

tr3 te bl haritasına girince 5 saniyelik bir lag var.

5. zalim

zalim User

desteğe mesaj atıyorum bana flash player sorunlarından bahsediyor, bana ne kardeşim bu sorunlardan sistemim güncel hala yok cmd, çerezler, tarayıcı, internet, yok bilgisayar sorun hep bizlerde kendilerinde hiç sıkıntı yok. Her defasında bıktım bunlar silmekten desenki silersen sorun çözülüyor yok... ama yok kardeşim yok yine aynı sorun. Format atmadığım kaldı ama eskden çok atmışlığım var işe yaramıyor çünkü... Sorun bizde değil..!

Son düzenlenen: 18 Temmuz 2020
    HYPRON-52 bunu beğendi.
  6. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Ufak bir düzeltme; bu yapılan görev yükümlülüğünden hiçbir Ülke Takımı üyesi "ekmek kazanmamaktadır." Yapılan görevleri gönüllü olarak gerçekleştirmekteyiz. Gerekli raporlamalar yapılmaktadır.
    Belirtildiği gibi oyun içerisinde genel bir sorun bulunmaktadır. Onun dışında Support Takımı sizin oyun içerisinde bulunan sorundan mı yoksa bireysel bir sorundan mı etkilendiğinizi tespit etmeye çalışmıştır.

İyi Forumlar.

7. em[R]eyiz

em[R]eyiz User

Oyunda kimse kalmadı tebrikler teknik ekiple iletişim kuramıyormuyuz biz

8. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Böyle bir durum mümkün değildir. Sorunlarınız bize ve support ekibine ilettiğiniz sürece teknik ekibe gerekli raporlamaları ve iletimleri biz yapmaktayız.

İyi forumlar.

9. zalim

zalim User

zalim dedi:
    desteğe mesaj atıyorum bana flash player sorunlarından bahsediyor, bana ne kardeşim bu sorunlardan sistemim güncel hala yok cmd, çerezler, tarayıcı, internet, yok bilgisayar sorun hep bizlerde kendilerinde hiç sıkıntı yok. Her defasında bıktım bunlar silmekten desenki silersen sorun çözülüyor yok... ama yok kardeşim yok yine aynı sorun. Format atmadığım kaldı ama eskden çok atmışlığım var işe yaramıyor çünkü... Sorun bizde değil..!​

Belirtildiği gibi oyun içerisinde genel bir sorun bulunmaktadır. Onun dışında Support Takımı sizin oyun içerisinde bulunan sorundan mı yoksa bireysel bir sorundan mı etkilendiğinizi tespit etmeye çalışmıştır.

İyi Forumlar.

modum suppotta yazdığım mesaj ne oluyor okuyun şu soruma kesin cevap verin diyorum sorumda şu verilen destekler yine boşa gitti ne olacak...? verilen cevap ne yazık ki besbelli robot cevap yine bana cerezler, cmd , bilgisayardaki silinmesi gereken gereksiz dosyalar ile ilgili mesaj atıyorlar. "Bana sakın asılsız itham demeyin kanıt atayım isterseniz." Support ekibi böylemi çok çalıştığını iddaa ediyor, bunun için bir çalışmaya gerek yok kopyala,yapıştır çok basit. Ne oluy okuyun yazıyorum artık her support mesajıma...

10. Bende bu konuda şikayetçiyim ama bana asılsız ithamda bulunmayın deniyor. Oyundaki problemlerde kapımı kaybettim. Oyundaki sorunlarla alakali arasında ayrı paragraf yazdım. Verdiği cevapta kapı ile alakalı hiç cevap vermemiş. Robot diyincede alınmasınlar. Otomatik oluşturulmuş cevap gibi kopyala yapıştır gibi cevap veriyorlar.

Birsey söyleyincede asılsız itham. Supportta attığım mesajı verilen cevabı attim foruma asılsız mı değil görelim?

zalim bunu beğendi.
  11. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Arkadaşım oyunda bug ve bot yapan kullanıcılar var. Botu geçtim heleki şu son 1 haftadaki buglar oyunu felç etti. Aşırı haksız kazanç var Do ekibi bug yapanlara ban verilmezse oyun gerçekten adaletle oynayanlar için bitmiştir. Son 3 aydır oyuna 1 kuruş dahi para yatırmıyorum ailemi aldım deniz kenarında karışık ızgara keyfi yapıyorum. En güzeli budur ban cezası gelene kadar oynama para da yatırma kardeşim herkese iyi oyunlar.

12. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Bağlantı sorununuz kaynaklı oyuna giremediğinizi belirtmişsiniz mesajınızda destekler yine gidiyor diyerek. Support ekibi de bağlantı sorununuzun siz kaynaklı olabileceğini düşünerek size çözüm önerisi sunmuştur. Sonrasında sorunun genel olduğu anlaşılıp gerekli raporlamalar yapılmıştır.
    Kapınızı kaybettiyseniz bunu açık bir şekilde supporta ilettiğinizde yardımcı olacaklardır. Takdir edersiniz ki support ekibindekiler de insan ve dalgınlık sonucu bir paragrafınızı okurken diğer mesajınızı gözden kaçırmış olabilirler.

İyi forumlar.