Oyun GG

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve DarkRagret tarafından 13 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. DarkRagret

DarkRagret User

Maddi manevi emek verdiğimiz oyun Darkorbit yine her zamanki gibi bizi hüsrana uğrattı.. Ve şuan oyunda tek bir CM,CTL.CA bulunmamakta chatte küfürler havada uçuşuyor server laglı anasayfaya giriş sorunu var diğer serverlerde bağlantı sorunu var sanırım yavaş yavaş oyunun sonuna geliyoruz.. Son çırpınışlar mı bunlar. Flash destekli bunlar yaşanıyor ise Aralık sonunda Darkorbit diye birşey kalmayacaktır. Unty.. istemci. hepsi boş hayallermiş.. KENDİ ELLERİNİZLE BİTİRDİNİZ OYUNU YETKİLİLER DOĞUM GÜNÜNÜ DEĞİL ÖLÜM GÜNÜNÜ KUTLAYIN DARKORBİTİN...

_-ExecutiveChef-_ bunu beğendi.
  2. Oyunda bug olur Darkorbit ekibi gerekeni yapmaz. Oyunda lag olur Darkorbit ekibi gerekeni yapmaz. Darkorbit ekibi ne yapar acaba?

3. ekip diye birşey yok ben bundan artık emin oldum evden oturup bi iki kod yazıp birşeylerin hallolacağını zanneden bir kaç insan var heralde şu güzelim oyunu da mahvediyolar zerzevatlar

4. güle güle darkorbit bu oyun normal bi oyun gibi olmadığı sürece güle güle ! ben okadar para verim paket alim oyuna giremeyip süresi bitsin onlar için sorun mu yok

5. Etkinlik :)

6. Sunucular etkinlikleri de kaldırsa keşke :D

7. Her zaman dediğim gibi bu iyi zamanlar 12 ocakta engellemeler başlıyor flash tabanlı oyunlarda o zaman ortalık karışacak

8. etkinlik yapıyor he svlere giremezken güzel etkinlik yapıyoruz çok teşekkürler darkorbit zaten flash da kalkıyor istemci ye kalıyoruz 10 fps le darkorbit oynicam yaşasın

9. ayrıca payment bugu çıktı ortaya ve üstüne portlardan atlayamama sorunuı

10. Archel

Archel User

Oyun batıyor ama adamların umrunda değil. Gerekenler yapılsa en az 5 yıl daha oynanır bu oyun.

11. skrilexx21

skrilexx21 User

ilk 10 sıradaki adamların tp si kasılıyor bazı oyuncular girebiliyo aq bir garibanlar giremiyor ayıp yaa çözüm getirin artık

12. oyunun geldiği son nokta buraya kadarmış her sey birbirine karışmış düzelmeside çok zor