Oyun Giriş Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve bin_ladin-inadamı tarafından 30 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. giriş yapamıyorum cm yada admin yardım edin sebebi ne hiç bir fikrim yok etkinliğe yetişmem gerek

2. admin14*7

admin14*7 User

ugunsuz ban* bakın arkadaşlar birsürü cellat nşckli gemiler var benimkide Cinnet gemisi ikiside normal küfür içermiyor tertemiz nick banlamanın ne anlamı var lütfen bu banı kaldırı para veripte etkinliğe başladım yetişmem gerek.yetkililere sesleniyorum haksız banımı kaldırın

3. smoonrise

smoonrise User

Support 'a yazman lazım forum üzeride işlem yapılamıyor maalesef .

4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Yaşamış olduğunuz sorun hakkında daha detaylı bilgi verebilir misiniz? Tam olarak oyuna neden giriş yapamadığınızı anlayamadım.
    Merhaba, almış olduğunuz cezai işlem hakkında Forum Takımı olarak ne yazık ki bilgi sahibi değiliz. Cezanız hakkında bilgi almak ve itiraz etmek adına Support Takımımız ile iletişime geçmeniz gerekmektedir. Şuan ki kullanmış olduğunuz forum hesabınızın kullanıcı adı Forum Kurallarına uygun değildir. Bu sebepten ötürü banlanacaksınız. Size tavsiyem, Forum Kurallarına uygun bir şekilde yeni bir Forum Hesabı açmanız yönündedir.

İyi Forumlar.