Oyun Giris

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *DİLEZİ_34(вєуяuz)*28 tarafından 13 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayin Oyun forum yetkilileri.. ben siralama icin oynuyorum tp destegi ciktigi saaat almistim bitmesine yakin tekrar aldim.. 5 günlük yapacak oldugum görev biraz büyük. bu oyun sorunu neden kaynaklidir ve ne zaman düzelecektir bir bilgi verirseniz sevinirim.

2. KARANLIK

KARANLIK User

3. Merhaba

Oyun sorunu sadece bende degil üye ID verecek durum yok ortada. oyunun genelinde olan bir durum bu.. bunun farkinda ala olamadiniz sanirim..
    Oldugum ülke bir avrupa ülkesi sorun internet bagindn veya benden kaynakli bir durum yok oyuna baglanilmiyor..

internet hizim 15+5 MB internet hizimda bir sey bilgisayardan desem 2 tane bilgisayar var.. 2 tanesinden giremedim..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Kasım 2014
  4. samettt

samettt User

ana sayfada bir sıkıntı yok oyuna bağlanmıyor

5. AY_TAŞI

AY_TAŞI User

günlerdir oyunda sorun var diyoruz, bırakın çözümü sorun olduğunu bile kabul ettiremedik, bi ilgi şu oyuna lütfen....

6. cm den alıntı çerezleri sil bağlanmazssa bağlanmasın ne uğraşıcam ben bunlarla ben bir bir şey bilmem der sonra :)

7. ya birakin forum yetkilisinin haberi yok buraya yaziyoruz konuyu kilitleyin lütfen ben bu durumu foto cekerek supporta atiyorum.. haberiniz yoksa birakin görevi..

8. samettt

samettt User

arkadaşlar oyundan çıkıp tekrar girebilen var mı?

9. AY_TAŞI

AY_TAŞI User

şu oyun yüzünden çerez yemez oldum o derece yani bu çerez lafından:)çerez falan değil başlı başına bi sorun var ve çözülsün artık..

10. oyuna girilmiyor nasıl gireceğiz yardımcı olsa yetkili biri işleri ney acaba !!!

11. baksana ise herkes yaziyor burdaki forum yetkililerinin haberi yok ve bizden id ve baglanti bilgisi istiyor....daha foruma bir sey yazmam...

12. #tOrk#

#tOrk# User

sorun var, kibarca gidin uyuyun bu gece diyorlar :D

13. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Oyundaki bağlantı ve kasma sorunlarını için lütfen buradan devam ediniz. Konun kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.