Oyun gitti kaldım ortada

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BobMarleyFaruk tarafından 2 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. palaya gittim 2 tane pala topladıktan sonra saldırı hiç bişey yapamadım . yeniliyorum sayfayı cerezleri temizliyorum düzelmiyor 2 interceptor hala vuruyor slot çubukları yada haritada hiçbişey gözükmüyor sadece gemimi palaları ve interceptorları görüyorum ara sıra böyle oluyor bunun nedeni nedir sıkmaya başladı bu durum artık.
    patlıcam birazdan hakkaten bigpoint dıyorki bizden bu kadar sonun başlangıcı mı oluyor ne oluyor bu gidişle batıcak bu şirket diğer oyunlarıda bombos girdim geçen kimse yok bi darkorbit dolu onuda kaybedicekler.

edit: biz donuyoruz bişey yapamıyorum bari şu npc lerde dursa gelmese anhi geldi sabtor geldi ben donmuşum saldırı yapamıyorum ama bana daldıklarında canlı canlı izleyebilyorum .bu nasıl bı oyun mantıgı chatte herkes yazıyor server gg diye ama npclere gg filan yok takır takır dalıyorlar çok ilginç..

kappa 20 parca için 100k(1200gg ) basıp 15 parca cıktıktan sonra kalan 5 parca için pala yapayım dedim bu olay benim jubilem oldu . etkin olarak oynamayı bırakıcam bende bonus için gir cık dışında takılmayacagım. bu şekilde devam ederse ve çok oyuncu bırakırsa şu oyunu bıtıren b.pointe yazıklar olsun derım bu güzel oyunu bu hale getirdiği için.bi şirket 10 yılda hiçbişeye engeleyemiyorsa ( ilk yıllardan beri bot üzerinde çalışıyoruz dendi sürekli ama 1 adım bile ilerlemedi) süreli hatalar en kotusu seprom buguydu. bunlar olamamalıydı bıraktığım için içimi dökeyim dedim. inşallah düzelir güzel olurda hevesle kasarız yine.

Son düzenlenen: 2 Şubat 2018
  2. uzayl80

uzayl80 User

bu sorun aylardır var özellikle hafta sonu dahada kötü oluyor oyun donmaları ben kpı yaptım npcler dondu bi baktım ölmüşüm nasıl iş yapıyor bu oyunu kuranlar anlamış değilim dediğim gibi özellikle hafta sonları dahada cok donma oluyor

BobMarleyFaruk bunu beğendi.
  3. Soyuz*

Soyuz* User

Farmerama, drakensang falan darkorbitten daha aktif oyunları var şirketin Türkiye'de çok bilinip oynanmasada Çek cumhuriyeti,Polonya ve Almanya'da oyuncusu çok o yüzden şirkete bişey olmaz maalesef

4. Ama şunu bilsin o şirket darkorbit dğer hepsinden güzel bu oyuna kıymet vermediler yazık ediyorlar.. seafgt deepolis battlegalkstar öyle bişey hepsi bomboş girdğim serve sade 1 kişi gördüm deepolisde tüm haritayı gezdım.yazık. o oyunlarda hatırlıyorum oyuncu kaynardı .şimdi hiç kimse yok darkorbitin gidişi o yönde .bişey olması lazımki bu şirket kendine gelsin ilgilenmediğinden oluyor tüm bu acıklar hatalar.

Son düzenlenen: 3 Şubat 2018
  5. Soyuz*

Soyuz* User

2008-2009 da tarayıcı oyunları çok ünlüydü Seafight hatırlıyorum tıklım tıklımdı haritalar.
    Ama Seafight falan o yıldan sonra hiç geliştirmediler aynı kaldı.
    En çok geliştirdikleri oyun Darkobit tabi gelişmelerin zararıda çok oldu.
    Dediğim gibi Türkiyede Darkorbit çok oynanıyor başka ülkede başka oyunlar Zaten Drakensang, Darkorbit tek başına götürüyor işi.
    Farmerama zaten en çok oynananı Facebook sayfasında 1 milyon üyesi var nerdeyse çoğuda yabancı Türkiyede pek tutulmuyor.

6. 3200 enerji harcadığım kappada multi güçlendirci çıktı ne işe yararkı bu neden koymuşlar :) hiç bişey çıkmasa bu kadar koymazdı .bıraktığım için aslında iyi oldu baya soguttu bu olaylar . kod da girilmedi.sanki üstümden yük kalktı şu oynu bırakınca . kitlenebilir ağalar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.