oyun gitti

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ♦ĶÜŁ♦ŤΣĢĪИ♦ tarafından 17 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyuna noldu beyler TR4

2. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Evet şu anda bende fark ettim bir sıkıntı oluştu. Kısa sürede düzelir umarım.

İyi Forumlar.

3. SİSTEM

SİSTEM User

TR3 te de yok sanırım bir çok serverda gitti gelir merak etmeyin.

4. Arkadaş bu nasıl bir terbiyesizliktir. Destek satın aldık görev yapıyoruz oyun gidiyor . Kendini bilmezlik bu

5. SİSTEM

SİSTEM User

Oyun geldi arkadaşlar bir daha deneyin.

6. Kapıdayken gitti oyun bölüm sıfırdan başladı o kadar canlarını azalttım canlarını npclerin şimdi ne oldu yani reset değil ne bu

7. Oyun herkeste gitti sanırım.

Siber saldırı var diyorlar.

8. Ben sorun yaşamadım. TR1

9. Şu destansı görev dedikleri dandik görevi yapıyordum tam da. Son maddesine geldim oyun gidince elim ayağım titredi.

10. Merhaba ,

Sunucularda yoğunluk olduğu için bir takım sıkıntılar yaşanmış olabilir ya da yaşanabilir arkadaşlar.

İyi forumlar.

11. CHECHEN

CHECHEN User

Yoğunluk mu Oyunu Oynayan Kaç Kişi Var Sanki Oyuncu Kaybının Sizde Farkındasınız.

12. Kıyamet Admin Haklı Dün Yogunluk Vardı Şimdi Gayet Güzel Düzeldi Oyun

13. Merhaba ,

Yoğunluk illa oyunu çok kişinin oynaması ile olmaz. Ayrıca dün Türkiye genelinde internet bağlantı hızlarında yavaşlamalar vardı. Bizler net bilgi yoksa olasıklara göre yardımcı olmaya çalışabiliyoruz.

Konu çözüme kavuştuğundan dolayı kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.