Oyun gitti

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve Kedicik73 tarafından 20 Aralık 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. civankan

civankan User

kapıdan atladım atlamaz olaydım kaldım orada girmiyor gemi haritaya rezilllik...... yönetim istifa ....

Ruhsuz43 bunu beğendi.
  2. eragon6106

eragon6106 User

aynen oyun gitti hiç bir şekilde girimiyor oyuna
    reset gelsin artık

3. Ruhsuz43

Ruhsuz43 User

haftada bir kez gidiyor gerçekten çözüm de bulmuyorlar telafi de etmeye çalışmıyorlar...

4. Kedicik73

Kedicik73 User

şahsen ben ilk günden beri oynadığım bu p2w oyuna hakkımı alnımın terini emek verip haksızlık yapmadan kastığım vakitlerimi paymente harcadığım liraları helal etmiyorum. bu oyunun da artık bazı efsaneleşmiş oyunlar gibi bi anda hiçbir açıklama yapmadan bütün serverlarını kapatıp tozlu raflara çekilmesi lazım.

Ruhsuz43 bunu beğendi.
  5. civanhan

civanhan User

gemi askıda kaldı ... şimdi desteklerimiz gidiyor .. kim verecek bunun hesabını... biz bu destekleri alabilmek için uğraşıyoruz sonuç havaya giden zaman para .... çözüm lütfen ....

6. aydinnuh1

aydinnuh1 User

7. ESPANYOLL1

ESPANYOLL1 User

cok yanlış bir statü izliyorlar bu oyun savas oyunu bize npc kestiriyorlar pvp ayrı olsun pve ayrı olsun ben kasılmayı sevmiyorum al işte böyle bozulur oyun birde port atladıgınız zaman oyun gidiyor bilginiz olsun

8. ne oluyo yine bu oyuna............ yeter ya biraz eğlenelim diyoruz sıçtınız sıvadınız ................

9. -feniks-

-feniks- User

yaw ben böyle işin içine oyuna niye giremiyoruz gene ... etkinlik yapalım diyoruz yapamıyoruz. kapı yapalım yapamıyoruz .. bir hafta sonumuz onunda içine ettiler... allah bize sabır versin ...

10. YAZIK günah be bu nedir herkese ödül vermeniz lazım. KOD fln telafi niyetine

11. Kedicik73

Kedicik73 User

ip ban yiyip bu oyundan köklüce kurtulmak istiyorum nasıl yapabilirim ?

aydinnuh1 ve Ruhsuz43 bunu beğendi.
  12. JACOBEN

JACOBEN User

muhtemelen bu sorun 4 5 gün düzelmez çünkü noel izinindedirler yani 5 gün mola arkadaşlar

13. alisahin37

alisahin37 User

unitye bi server geçirirken böyle oluyor geçen haftada usa2 ve germany 4 geçerken böyle olmuştu ve haberde vermemişlerdi geçirdikten sonra duyurmuşlardı belkide biz geçiyoruzdur 29 unda tr untye geçicek diye bir söylenti vardı bu çinlilerin takvimide bizle aynı değil bilemeyiz

14. Ruhsuz43

Ruhsuz43 User

Benim de en çok istediğim şey budur, boşuna vakit harcıyor değer gösteriyoruz. Oyunda yetkili çalışan kimse hiçbir şeyi umursamıyor yıllardır var olan bir altyapıyı geliştirmek yerine geriye götüren daha da kötü hale getiren şirket. Birden serverlar kapansa elveda diye websitesi açsa hepimiz bir iki hatfa üzülsek ama sonra dertsiz tasasız insanlara dönüşsek keşke. Yeni yıl dileği gibi oldu

15. Burdaki herkes emektardır elbet ama kendimden örnek vermek istiyorum bu konuda bir emektar olarak yaklaşık 2008 den beri bu oyunu oynuyorum 2015 istanbul şampiyonu ve 2015 darkorbit turnuvası takım olarak 2. olarak bitiren kişi olarak ( kişi başı 1000 tl ödül ) birçok jackpot katılımcısı olarak birt çok etkinlikte yer bulunarak bu oyunu oynadım ama artık bu oyun sene 2024 - 2025 olacak hala bu sıkıntıları yaşamamız cidden çok sinir bozucu keşke yaşanmaması dileğiyle
    HERKESE İYİ OYUNLAR TABİ GİREBİLİRSEK :)

16. yönetimmi var.

17. ???? Biri bir cevap yazsa...

18. *_GAZİ_*

*_GAZİ_* User

oyun ne zaman geri gelicek neden bu kadar sürüyor

19. dün geceden beri oyuna giremiyorum açıklama yokmu bir yerden