Oyun gitti

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve Kedicik73 tarafından 20 Aralık 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. eragon.61

eragon.61 User

oyuna girebilen var mı?

Darkozof*47 bunu beğendi.
  2. Kedicik73

Kedicik73 User

hala giremiyorum şaka gibi gerçekten :D

3. eskiden açıklama yaparlardı şu zaman düzelecek diye şimdi onu bile umursayan yok haritalar full bot dolu.Sonra oyunda oyuncu kalmıyor

4. STINGER42

STINGER42 User

botlar girer biz giremeyiz onların ihtiyacı var

5. alper3534

alper3534 User

sunucu bağlanıyor da kalıyor
    siz de de öyle mi

titans___ bunu beğendi.
  6. oyuna girilmiyor nedir sebep ?

titans___ bunu beğendi.
  7. açıklama yapanmı var oyun dingonun ahırı olmuş durumda

titans___ ve yakamoz(SY) bunu beğendi.
  8. westerya

westerya User

oyunu düzeltemezler başlı başına bir sıkıntı bir türlü girilmez girilse bile oyun oynanmaz. işleri güçleri varsa 100 yıllık chat banı atsınlar. yapabilecekleri ve yaptıkları en iyi iş bu ellerinden ancak bu geliyor. o kadar oyuncu arkadaşlar var bunların emeklerine yazık.

titans___ ve ZEYTİNBURNU bunu beğendi.
  9. hala girilemiyor oyuna

10. çooook güldüm

11. SpoTic

SpoTic User

girmiyor

12. şu anda serverlerimiz yoğun siber saldırı altında durumu çözmeye çalışıyoruz en kısa sürede oyuna giriş normale döndürülecektir anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederiz........ yersen

13. Alliance

Alliance User

açıklama yaparlar diye umuyorum :D

14. Peki on puanlık uzman sorusu önceki oyun girememe sıkıntılarında en azından hangardaki bazı haritalara giren gemilere girilebiliyordu bu kez hiç birine girilemiyor... Anladıkki arıza bu kez daha büyük gelelim can alıcı soruya mademki kimseler giremiyor sıralamalar oyun koptuğundan beri 7 basamak yükseldi bu nasıl olabiliyor giren yoksa nasıl sıralama yükseliyor giren varsa (illegalciler) benim chat ban alma sebebim olan bot kullananlarla ilgili yazdığım yazı doğru olmuyormu ... O zaman ben neden 2115 yılına kadar chat ban aldım ağır küfür hakaret etmememe rağmen... Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezlermi adama :))) Aklımda deli sorular :)))

hafız47 ve yakamoz(SY) bunu beğendi.
  15. bot kullananlar değil chatte şikayetçi olanlar ban yiyor dostum

yakamoz(SY) bunu beğendi.
  16. GÖLGE

GÖLGE User

Doğruyu söyledin 10. köye gönderildin mımyaaa:)

yakamoz(SY) ve !-!muMya!-! bunu beğendi.
  17. KLAS.97

KLAS.97 User

la adam gemi satıyordu bana sordu bende birine sordum gemi satıyor ucuza allacanmı diye satan kişi ban yemedi ben ban yedim bu nasıl bi adallet ve 2115 yıl ban ollurmu el insaf yaa

hafız47 ve !-!muMya!-! bunu beğendi.
  18. Köy önemli değil en azından mis gibi doğa ve kafa dinleme yeri .) oyun bizi istemiyor bunu anlayamadık senin yüzünden :)) Az sonra kafanı yorma çıkar bi Admincik hoşuna gitmiyorsa oynamayın der kısadan :)) Sanki 2006 dan beri oynadıkta nooldu dimi ama :))

yakamoz(SY) ve KLAS.97 bunu beğendi.
  19. GÖLGE

GÖLGE User

Neden benim yüzümden :)Naptım ben beyaa:) oturmuşum şurda masum masum kahvemi içiyorum:)

yakamoz(SY) bunu beğendi.