Oyun Güncellenmesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MKS-705 tarafından 29 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MKS-705

MKS-705 User

Selamun Aleyküm Merhaba,

Öncelikle herkesin Ramazan bayramını kutlarım.

Söylemek istediğime gelince, Modum oyun güncellemelerinde ben oyunda değildim evde internet yoktu bundan dolayı Darkorbit ile ilgilenemiyordum, yeni güncelleme ile bir çok değişiklik yapılmış Allah razı olsun fakat benim kafamı tırtıklayan bir sorun var benim Kullanıcı Adım farklı oyuna giriş adım farklı böyle şekiller falan var özel karakter

(►►►◄◄◄) bunlar var ortasında daha farklı yazılar var önemli olan bu karakterler çünkü oyunda bu karakterler gözükmüyor kare olarak gözüküyor Microsoft klavyesinde ki çıkan kare şekli (oda okunmuyor geçersiz demek.) Bundan dolayı bende ismimi Standart Klavye sisteminde olan stilde değiştirdim ve kalıcı olmasını istiyorum. Kısaca demek istediğim yeni bir güncelleme gelipte o Karelerin tamamen oyundan kaldırılmasından korkuyorum o zaman oyunda çarım olsa dahi giremem malesef böyle bir olayla karşı karşıyayım. Bundan dolayı adımın tamemen şuanki kullandığım ad olarak değiştirilmesini istiyorum.

Teşekkür Ederim.

Saygılar Darkorbit Ekibi Hayırlı Bayramlar.

2. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Hayırlı bayramlar giriş nick le oyundakı nick farklı oldu ve gemi hırsızlarına karşın bir nvi önlem amaçlı oldu kulandığınız karakterler oyunda gözükmüybılır farklı tarayıcılardan deneyınız olmasa uyumlu karakter kulanınız

Keyifli forumlar

3. MKS-705

MKS-705 User

Selamun Aleyküm Merhaba,

Modum teşekkür ederim ilgilendiğiniz için benim de amacım uyumlu karakterler kullanmak. çalınmaya karşı alınmış önlem çok güzel. Lakin bu acayip (OKLAR) varya onu ben güncelleme gelmeden önce yapmıştım ve Güncelleme gelmeden önce değiştiremediğim için o şekilde kalıcı oldu. Bu durumdan dolayı tamemen son derece rahatsızım çünkü yeni bir güncelleme gelipte o karakterler tamemen kalkarsa ben oyuna giremem ne yazık ki.

4. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Şu an böyle bir talebininize bir şey yapamayız eğer yeni güncellemede dediğiniz gibi bir sorun olursa ozaman size support yardımcı olacaktır.

Keyifli Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Temmuz 2014
  5. MKS-705

MKS-705 User

Selamun Aleyküm Merhaba,

Tamam teşekkür ederim. Konu anlaşılmıştır kilitlenmesi uygundur.

Saygılar

MKS-705

6. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Konunun kilitlenmesi uygundur.
    Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.