Oyun hakkında aldığım son duyumlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ßirHiLaL_Ugruna tarafından 29 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamlar arkadaşlar burada oyunda olması düşünülen bir kaç yenilik hakkında aldığım duyumları paylaşmayı düşünüyorum.Son aldığım duyuma göre;
    -Kamikaze modülü oyuncular açısından çok faydalı,kolay kolay vazgeçilebilecek bir şey değil.Bu yüzden kamikaze modülünün 50 kullanım ile sınırlı olması tartışılıyormuş sebep alan kişiye getirdiği haksız kazançmış! 50 kullanım sonunda yeni bir kamikaze modülü satın almak zorunda kalabiliriz.
    -İkinci husus,lazer,kalkan ve pet için onarım getirilmesi. Diroitler gemi imha edildikten sonra hasar alıyorsa, diğer ekipmanlar neden hasar almasın sorusundan yola çıkılarak düşünülüyor. Buda yine oyun içi mantık dengesini kurabilmek için düşünülüyor.
    Şimdilik bu kadar arkadaşlar duyum aldıkça paylaşacağım.

2. Yok boyle bişey merak etme

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Darkorbit Yenilikleri konusunda zaten , Oyuna getirilmesi düşünülen yenilikler paylaşılıp , tartışılıyor.

Zira sizin dediğinize benzer açıklamalar ben görmedim. Lütfen Sağdan soldan duyduklarınızı yapılması düşünülen yenilikler olarak paylaşmayınız.

İyi Forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Ekim 2015
  4. Böyle bir şeyin olması imkansız. Zaten oyuncu yok böyle oyun batar :D

1) Vipin ayrıcalığı kamiyi beleşe atıyorsun. Kami sınırlanırsa çoğu kişinin vip alacağını sanmam.
    2) Ekipmanlar patlarsa oyunu bırakırsın.

5. Fena güldüm :D

6. yapsınlar ıyı olur oyunu bırakmak için bahane arıyom zaten ekıpmanlar patlarda kurtulurum,
    zaten son yapılan şeyler bunun habercisi gibi herkes arka plan kapalı oynarken bi anda mecburi renklendirildi kapatılmıyo..
    köşeye kaçan yaratıkları kamikazeyle kesersek ödül gelmıyo,haksız kazanç oluyomuş mazerete bak..
    hadi arkadaşın dedıklerınıde yapın sonra kapıya kilidi vurun...

7. O degikde 3d gorselde arkaplan siyah oluyor haberiniz vardır umarım

8. Eyyüp47

Eyyüp47 User

tabi 45 tane lf4 üm hasar alsin patlasin.yeniden dizer hepsini 16 seviye yaparim...kamikaze modulunden ben zaten samata olsun die 250 tane almistim zamaninda.hem o zaman 100 bin uriye satiliodu...he bide sunu solim ben oyunda bi kere kesilince o hesaba daha girmiyorum.hemen yeniden hesap olusturup 0 dan kasmaya basliorum...:))) he bide bu duyum aldigin kisilere darkorbit oyunculari olarak hepimizden cok cok selam sole:)) anladin sen ?? :))

9. Tom_Cat

Tom_Cat User

mantıklı,eskiden gemi patlayınca uridyum ile tamir oluyordu:)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.