oyun hakkında yenileme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™←*DaRCLeaNeR*←™ tarafından 16 Haziran 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle yaptıgınız oyun için çalışma ekiplerinize teşekkür ederim.
    Bu oyunda 9.senem bir kaç sene önce bazı nedenlerden dolayı oyunu bırakmıştım ama tekrar dönmeye karar verdim ama her nedense oyundan eskisi gibi haz alamadım
    oyunu geliştirmenizin her ne kadar avantajı varsa bir o kadarda dez avantajı oldugunu düşünüyordum bu lf 3 ve lf 4 lerdeki geliştirmeniz sonrasında diroit tasarımlarındaki +25 lazer ve diger vuruş güçlendirici uygulamalarınız yüzünden artık oyundan tat alamaz oldum çarım full ve +1 mil kalkan olmasına ragmen düşman oyuncuların bizi kesmesi 2 saniyelerini almıyor biz daha bir atış yapmadan 2 atışda patlamış oluyoruz buda oyunu daha sıkıcı bir hale getiriyor.bundan 6 7 sene önce bir oyuncu maxsimum 22 ile 25 bir arası atış yaparken şimdi vuruşlar 200k yı geçebilmekde mademki lazerler bu kadar arttı o zmn gemilerin dp puanınıda ona göre yükseltmeniz gerekmekte kanaatindeyim.Bir diger neden olarak da yine bu geliştirmelerden kaynaklandıgını düşünerek bir çok kişinin oyunu bıraktıgını görüyorum düşman haritasının ambarına dahi gitsek 1 kişi ya denk geliyor ya gelmiyor oyun ciddi anlamda online oyuncu olarak azalmış bunada çözüm sunmak isterim aynı dilde olan serverleri birleştirirseniz oyunun çok daha zevkli olacagını düşünüyorum ör:tr 1 tr 2 tr 3 bunlar aynı serverde birleştirilebilir yada haftanın belli günlerinde bu serverler kendi aralarında savaşabilir.pek önemi olmasada deginmek istedigim bir diger şey ise rütbeler şimdi rütbe puanları aşırı derecede artmış durumda önceden 131k rütbe puanıyla binbaşı olurken şimdi tegmenlige ancak geçebiliyoruz bunlar diger oyuncuların rütbesinin fazla olmasından kaynaklandıgını biliyorum ama acemi binbaşının altındaki rütbeler görsellik açısından gerçekden can sıkıcı durumda onlarıda degişilmesini daha şık bir görünüme kavuşmasını arzu ediyorum.bu arada vs atanlar içinde özel bir harita yapılabilir.
    Bunlar sadece ufak çaplı görüşlerim eger bir etkisi olursa diger fikirlerimide sunmak isterim
    Tekrardan vermiş oldugunuz hizmetten dolayı teşekkürlerimi sunarım.
    halil.y

2. DAİMON

DAİMON Guest

Merhaba,

Bu güzel fikirlerinize anket ekleyerek oylamaya yapabilirsiniz.Anket eklemek için BURADAN yardim alabilirsiniz.yapamazsanız yardım isteye bilirsiniz.

İyi forumlar.

3. yav senin ağzından bal damlıyor yeminlen şu botlar hileciler cart curt support falan derken içimizi rahatlatcak bişey çıktı sonunda ...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.