oyun hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Mr_Centilmen tarafından 19 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. şimdi oyunda iken benim bağlantı koptu deyip oyundan attı ve internetimde herhangi bir sorun yok tekrar ana ekrandan oyna butonuna bastıgımda komple oyundan attı ve tekrardan giriş yaparken error hatası veriyor acaba reset gibi bişeymi oldu oyuna bilgi verebilirseniz sevinirim

2. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba,

Bu Konudaki yöntemleri deneyin Lütfen umarız size yardımcı olacaktır.

Iyi Forumlar

3. yok olmuyor yeni bir üyelik aldım onla girdim bu o yani giriş yapıyor durduk yere neden böyle bişey oldu anlamıyorum son 4 5 saattir oyundaydım şifre değiştirip yine giris yapıyorum girmiyor hesaba supporta yazdım inş. bugün içinde ilgilenirler

4. error98 bu yazı geliyor giriş yapamıyorum diğer üyelkiten dediğim gibi 4-5 saattir oyundaydım bişey yoktu aniden oluverdi

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 May 2015
  5. İlegal kullandı mı?

6. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba,

Eğer Linkin sonunda , Login&Error=Calm Down , Error 98 v.s. şeklinde bir yazı mevcutsa Hesabınız kapatılmış olabilir.

Support ile iletişime geçerek , Detaylı bilgi alabilirsiniz.

Iyi Forumlar

7. hayır hiç birşey yapmadım 3-8 de kutu toplayıp struner kesiyordum

8. Cihan modumun dediği gibi supporta yazman lazım. Yanlışlıkla banladılarsa işin uzun olacaktır :D

9. of ya başıma hep geliyo bunlar 2 kere yanlıs chat ban yedim supporta yazdım mail attılar yanlış ban yemişsiniz banınız kaldırıldı die 1 er gün chate yazamadım bişey şimdide hesaba attılar o değilhesabı acsalar bile şimdi baya bi uriden crediden oldum 105 kusur uri var madurum şurada 5 gün sonra etkinlik bitiyor cerrah tasarımı açık arttırmaya konsa alamıcam bu iş uzarsa valla olcak iş mi bu şimdi offffff :(

10. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba,

Bu konuda size ancak Support yardımcı olabilir.

Iyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.