OYUN HALÂ KASIYOR!!!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve »LОЅТ«T★Ü★R★К★®TR™ tarafından 14 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İşlemci Hızı 3,6 GHz
    CPU Ailesi AMD A SERİSİ
    İşlemci Numarası A8-5600K
    Bellek (RAM) 16 GB
    Grafik Kartı 2 GB
    Ekran Kartı Chip Seti AMD RADEON HD 6570 (128 bit)
    İşletim Sistemi Windows 8

bana söylermisiniz bu oyun bu bilgisayarla bile ne den kasıyor. çerez felan demeyin sakın daha dün kurdum bilgisayarı. yep yeni bilgisayar herşeyi güncel son sürüm.

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bilgisayarınız ne kadar iyi olursa olsun internet akışınız sağlıklı değil ise donmalar ve kopmalar olma olasılığı çok yüksektir maxthon tarayıcı indirip denemenizi isterim.

3. maxthon u indirip deneyeceğim. fakat internet sağlayıcımla görüştüm bir sorun yok.
    daha düşük özelliklere sahip bilgisayarlı oyuncuların oyunu donmuyor bölgeden kaynaklı sunucu sorunu olduğunu düşünüyorum

4. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Nefes modumuzun söylediği gibi internetinizde saniyelik kopmalar dahi yaşayabilirsiniz buda oyununuzu etkiler.

Keyifli Forumlar.

5. HANÇER_28

HANÇER_28 User

Merhaba Dostum;

Bunun bir çok sebebi olabilir. Hemen sinirlenmeyin :)

Google Chrome kullanıyor iseniz
    Seçili alanı devre dışı bırakarak deneyebilirsiniz. Eğer ki hala kasma varsa. İnternet bağlantınızı kontrol ediniz.

6. HANÇER_28 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.