Oyun hataları ve düzenlemeler için yardımcı bilgi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -By_CesuR- tarafından 16 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Merhabalar, oyunda uzun süredir var olan gözlemlediğim hataları bildirmek istedim. Düzelir diyerek bir ay bekledim düzelmeyince belki de farketmemişlerdir diyerek konuyu açmak istedim.

1) 1/7 haritasında, atlama kapısının üstünde veya civarında kiristallona savaş açın, sonra kapıdan 1/8'e atlayıp oradan da hemen 1/7 'e atladığımızda kiristallonu seçebiliyoruz fakat bir el ateş edip bırakıyor. Bu sorun ekranınızdaki saldırıya korumalı bölge yazısı yok olana kadar böyle devam ediyor. Saldırıyı devam ettirebelmek için atlama kapısından epey uzaklaşıp tekrar geri dönüp kristallona ateş etmeniz gerekiyor.
    2)Bu bizler için çok önemli : Genelde 1/7 de başımıza gelen bir konu yada ben öyle rastlıyorum. Herhangi bir yaratık kestiğinizde çöp yerine korsan kutusu çıkıyor. Bu üst üste 2 veya daha fazla yaratık kessenizde bazen devam ediyor. Oysa bizim için çöp önemli. Bir kere olması sorun olmaz ama üst üste olunca ciddi kayıplar yaşıyoruz. ( örnek biraz önce 4 adet kirastallon kestim, 3 tanesi korsan kutusu verdi buda yaklaşık olarak çöp gelirinden 360.000 kredi kaybettirdi.

3) Diyelim ki 1/7 kristallon kesiyorken 1/5 saldırıdan kurtulmak için atladınız. Atladığınız anda portta düşman varsa , siz herhangi bir atış yapmamış olsanız bile size ateş edebiliyor.

4) Petimiz koruma modundayken ,size saldırı olduğu anda siz saldırmamış olsanız bile direk size saldırana saldırıyor. Bunda bir sorun yok fakat siz saldırıdan kurtulmak için porttan atladığınızda petiniz orada kalıp savaşa devam ediyor. Dolayısı ile oyundaki buglar göz önünde olursa çoğu kez biz saldırmadan petimizi kaybetmiş oluyoruz.
    5) Petimizi durduğumuz yerde kapatıp açtığımızda 30 birim civarında yakıt eksiliyor. Bu pek mantıklı gelmiyor.
    6) Petinizi ticaret satışı gönderip , porttan atlayın. Petiniz siz kapatıp açıncaya kadar geri gelmiyor.
    Umarım gerekli düzeltmeler için gerekli yerlere bilgilendirme yapılır.
    Saygılarımla, iyi çalışmalar..

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

İlk olarak emeğiniz için teşekkür ederim.

2 ve 5 maddelere sorun değil oyunun bir parçası.

Diğer maddelerde genel olarak merkeze bildirdiğimiz sorunlar.

Ancak siz bu şekilde topluca yazarsanız bizler işlem uygulayamayız.Benim sorun ile akalı kısa bir not düşmem gerekiyor iletirken.Ancak siz bir çok sorun bildirdiğiniz için işlem yapamam.

Sorunlarınızı üst üstede değil bu şekildede forum kurallarını ihlal etmiş olursunuz.Her gün 1 veya 2 sorunu farklı konularda yazarak bizlerin işlem yapabilmemizi sağlayabilirsiniz.

İyi forumlar

-By_CesuR- bunu beğendi.
  3. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Anlıyorum, ilginiz için teşekkürler. Sizce uygun olan neyse bunu kabul ediyorum. Konuyu silebilir veya kilitleyebilirsiniz.

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Biz teşekkür ederiz duyarlı olduğunuz için.

Ancak sorunları merkez tarafından bilinen çözüm aşamasındaki sorunlar.Farklı bir durum olsaydı ben gerekeni yapardım.

İlginiz için tekrar teşekkür ederim.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.