oyun hataları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DЄSTROYЄR tarafından 29 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. şuan 2 tane oyun hatası var
    1)düşman oyuncuyu yada npcyi keserken başkası sizden sonra sıksada ona yazıyor
    2)bazı düşman oyuncular bir çeşit hile yada oyun bugunu kullanarak hızlarınız aynı olmasına rağmen sizi geçiyor.

2. Merhaba ,

1- Konuyu incelenmesi için gerekli yere ilettik. Hata varsa en kısa zamanda düzeltilecektir.

2- Online ve Flash Player tabanlı bir oyun olduğu için çeşitli nedenlerle görsel olarak gecikmeler olabiliyor. Yani siz yada karşı taraf oyundaki bazı şeyleri gecikmeli görebiliyor.

İyi forumlar.

3. Richie

Richie User

bır hata daha var . 2. hangarı aldım sonra spearhead gemısını aldım gemıyı alınca kendısını donatıyor galıba neyse ıste ekıpmanlara gırdım slot cpu eklıcem eklenmıyor 2 tane bos yer gozukuyor ama eklenmıyor dıger gemıde denıyorum onda sorun yok tarayıcı degıstım ondada sorun yok ırıslere eklıyorum ekıpmanlarda sorun yok ekstralarda sorun var spearhead gemısınde kendısı donatmıs 2 tane malzeme eklemıs clıent de gozukuyor malzemeler ama ekıpmanlarda yok ve degısılmıyor lazer jenaratorler de sorun yok bı yardımcı olun kac gundur ugrasıyorum olmuyor aldıgma pısman oldum

4. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Ozamankı oyun sorunu çözüldü şuan öyle bişey söz konusu bile deyil
    Kilitlenebılır

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.