Oyun hataları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve polatalemdar311 tarafından 7 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Artık oyun hataları (bütün sorunları a dan z yi kapsıyor) bir an önce durdurulmalı mı?

Anketin kapanma tarihi 7 Ekim 2019.
  1. Evet darkorbit yönetimi artık bu konuya el atmalı.

50,0%
  2. Oyun sıkıntılarından alıştığımızdan söyleyecek bir şey bulamıyorum.

25,0%
  3. Açılan konular boşa darkorbit yönetimine güvenmiyorum.

25,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bildiğimiz gibi oyuna her girdiğimizde kesinlikle ama kesinlikle bir oyun problemi ile karşılaşıyoruz.

Terrör kapısıda gelecek şimdiden gerekli önemlerin alınması için konu açıyorum.

Belki online oyunda bir ilk olacak ama şimdiden almanya ekibinin bu konuda hassasiyet göstermesini istiyoruz.

TR1 & TR5

2. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Sayın arkadaşım Teknik ekibimiz yan gelip yatmıyor. Lakin biraz sabırlı olmanızı ve işlerin nasıl yürüdüğünü görmek açısından biraz sabırlı olmanızı rica ediyorum. Bekleyip görme taktiğini uygulamanızı bu arada istiyorum. Sizler burada yalnız değilsiniz sizlerin yanınızda olduğumuzu bilin TR ekibi olarak.

İyi forumlar.

3. Sabırlı olma mesajlarını 1 aydan fazladır yazıyorsunuz.Ama yazıdan çok oyun içinde ki hatalar beni ve oyuncuları etkiliyor.

Vip katlayıcı bunların geçen süresi emin olun sabrı gerektirecek bir şey değil.

Acaba darkorbit kadar oyunu sorun olan var mıdır merak ediyorum.

Belki bir yetkili sesimizi duyarda yardımcı olmasını beklemekteyim şahsen.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.