Oyun hataları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve polatalemdar311 tarafından 8 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyun hataları ne zaman düzelecek tahmini?

2021 yılında düzelir mi?

Portaldan geç atlıyor atlayınca da f5 atman gerekebiliyor rakip ema atınca işaretlenmiyor vs vs

Oyun yine eskisi gibi iyici berbatlaşmaya başladı.

Oyuna reset gelsin diyeceğim merkezin umrunda değil.

FM lerden ricam oyun düzelince genel bir açıklama yapsınlar oyun sorunu çözüldü gibisinden.

Birde chat o kadar millet isyan ediyor bir Allah'ın kulu da konu açmıyor.Şimdi FM gelip hangi haritada sorun yaşıyorsunuz der.

Yeteri kadar anlaşıldıysa konu kilitlenebilir.

Dark9878 ve can123can bunu beğendi.
  2. Dark9878

Dark9878 User

ema'dan sonraki işaretlenmeme mekanik değilmiydi ben öyle biliyorum bi 2 3 saniye tıklanmıyor diye biliyorum

3. JαbbαŔ

JαbbαŔ User

Lagdan dolayı öyle oluyor dün aynısını bende yaşadım. Oyun aşırı sıkıntılı

4. Sıfırlanması için oylama yapılsa hani yeni sistem gelecekya bilgisayara indirmeli . Satın Alımların yarı eşyalar(Uri,Lazer vb.) gibiler iade edilse . En Merak ettiğim olay bu benim .

5. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

İlgili aksaklıkların sadece bizler değil Merkez Ekipte farkındadır. Resmi bir duyuru tarafımıza iletildiğinde sizlerle forum üzerinden paylaşımını sağlayacağız. Talebiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.