OYUN HATALARI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●●нєℓмѕ●●∂єєρ●● tarafından 27 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sayın admın bnım gemının rutbe puanlaması yanlıs oturdum kendım hesapladım ve spporta mesaj attım olumlu bı cevap gelmese bana formdan bı lınk gondermıs buradan nasıl puanlama oldugunu ogrene bılırsınız dıe bn ıse rutbemı guncelleyın hesaplama yanlıs eksılık var ddım hıc alakası olmayan bı lınk yollamıs admın ve bugun oturudum kendım hesapladım yuksek mıktarda acıklık var gemıde NPC puanı bolumunde ve Oyuncu İmha Puanları bolumundede hesap yanlıslıgı var tpde ve derlerındede ya bana sn rutben su sekılde puanlandı ayrıntılı ınce hesapla bı hesaplayıp gostersınler haklısın deyım sunla sunu bolunce su cıkıyo dıerlerınıde sole yapınca sole cıkıyo desınler ensonda bu sekıl oluyo desınler ama rutbe PUANLAMAM yanlıs sayın admın spporta gıden mesajlar gec gelıyo madem o kadar yogunluk var soleyın yasım tutuyo admınlık basvurusu yaparım kabul edersınız sızde sıze yardım ederım bı sure 7 senelık oyuncuyum bu kadarda olmaz gercekten hatalar cogaldı saygılar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Ağustos 2014
  2. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Supportun verdiği cevap esastır. Bizler buradan hesap inceleme yapamıyoruz. Ben size konu ile ilgili linkle yardımcı olmaya çalışayım. Rütbeler Ve Rütbe Puanları Hakkında Geniş Bilgi konu başlığını inceleyiniz. Şu yanılgıya düşmeyiniz, NPC imha puanları ayrı hesaplanır, ve çıkan puan 2ye bölünür. Biryerlede hata yapıyor olabilirsiniz. Ayrıca yeni bir orm oluşturarak eski mesajın ticket numarasını bu forma ekleyerek sorununuzu tekrar yazınız. Bunu sistem hesapladığı için bir tek sizde yanlış hesaplaması olacağını düşünmüyorum. Supportun cevap esas olduğundan bizlerinde diyeceği pek birşey yok.

Ayrıca Yönetici Başvuruları konusunu inceleyerek nasıl yönetici olabileceğinizi , gerekli şartları ve enreye başvuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Keyifli Forumlar

3. Öncelikle ID'inizi paylaşmanızı önermem. Kötüye kullanım olabilir. Konuya gelecek olursak. Büyük olasılıkla bilgisayardaki hesap makinesiyle yaptınız bu hesaplamayı. Ben de denedim ve çok büyük rakamlar çıktı. Ha eğer diyorsanız ben oturdum kalem kağıt ile hesapladım onu bilemem. Ayrıca her gün hesaplama sistemi değişikliğe uğrayabiliyor. Bunu ancak sabah restart atıldığında anlayabilirsiniz..

Keyifli Forumlar : )

Nefes bunu beğendi.
  4. Merhaba ,

Forum üzerinden bizlerin yapabileceği birşey yoktur. Eğer hesaplamayı doğru yaptığınıza gerçekten eminseniz ve bahsettiğiniz gibi fark var ise support ile çözebilirsiniz.

Fakat pek yanlış olacağını sanmıyorum. Ayrıca strauner ve lordakia'lar rütbe hesaplamasından kaldırıldı.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.