Oyun hatası

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve Adarel tarafından 30 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Adarel

Adarel User

Son npc devourer olması gerekirken scorcher son kesim npc

merhaba, dün zetada 15 mapten fazla kalmışken kapının bittiğini yazmıştım. Support ekibinden gelen mailde ss atmamı istediler. Maile yanıt olarak gönderdim bunu.Yeterli mi yoksa tekrar support kısmından mı yollamam lazım.

dipnot: support'tan gelen cevapta ödüller yüklenmiştir hesabınıza diyor. Zaten ödüllerin yüklendiğini kendim söylüyorum oyun hatası çözülsün diye yazdım boşa yazdım sanırım

Son düzenlenen: 30 Mart 2020
  2. _Zeronix_

_Zeronix_ Guest

Benzer bir durum benim başıma da gelmişti,saçma bir dalgada Zeta kapısı tamamlanmıştı,hatırlıyorum

3. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Support ekibimizle oluşan ufak bir diyalog hatası sonucu böyle bir yanıt almış olabilirsiniz. Ben ilgili yerlere bu konu ile ilgili özel olarak rapor düşüyorum, bu gibi birkaç durumla daha karşılaştım. Desteğiniz için çok teşekkürler. Dilerseniz support ekibine tekrardan daha açıklayıcı bir dille yazmaya özen göstererek tekrar bilet oluşturabilirsiniz, ben raporuma ekleme yaptım.

Konu rapora eklenmek üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.