Oyun Hatası ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [msk] tarafından 16 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [msk]

[msk] User

merhaba kolay gelsin öncelikle yeni foruma ilk defa konu açıyorum hata yaparsam kusrura kalmayın ... sorunum şöyle oyunda bayadır işaret sonrası gemi veya yaratığüın başkasına geçmesi yani ona ve bana kırmızı yanması başkası ateş ettiği anda bir ona bir bana kırmızı yanıyor ve son anda kimse kırmızı gözüküyorsa ona yazıyor gemide yaratıkda aynı şekide oyunda suan yaratıkda uri başkasına geçiiyor ve rütbe puanıda gemise ise bizim görevlerimize yazmıyor ve seyirde gözükmüyor ??? umarın en kısa zamanda yardımcı olursunuz saygılarım...

2. Merhaba ,

Bahsettiğiniz durum esnasında menzil dışına çıkıyorsanız olabilir. Bir süre sonra diğer kişiye geçebilir. Yada anlık bağlantı sorunlarından dolayı veri akışı aksamaları olduğu için olabilir.

Ayrıca incelenmesi için gerekli yere ileteceğiz.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Aralık 2013
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.