Oyun hatası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -#SAMET#- tarafından 5 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -#SAMET#-

-#SAMET#- User

Adminler ve topluluk yöneticileri...

Oyunda x2 x3 vardı gördüm ama birşey olmaz yanlışlık olmuştur dedim oyuna girdim herkez
    çekmiş x4 gelmiş yani 1 kişi dedi yalandır dedim 2 oldu 3 oldu 4 oldu derken herkez x4 geldi demeye başladı eğer böyle birşey varsa gerçekten kabul etmiyorum edememde ben Bayram harçlığımı harcadım aklımda x3 vardı sonra dedim eğlenelim bayram ilk x3 te çekerim gene
    ama oyuna girdim x4 ben böyle olacağını bilseydim kesinlikle harcamazdım mağdurum şuanda ellerim titriyor sinirdenn yani çarı geliştirmek için fırsat kolluyordum o harcadığım parayla uridium çekseydim bu x4 te çar dağlar kadar fark açacaktı forumdada duyuru yapılmadı x4 olacak diye yani gerçekten sinirlerim bozuldu ellerim titriyor bende bir oyuncuyum ve normal oyuncu değil
    [Bigpoint Oyuncusu!]

2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

iyide x4 x 3 ten daha iyi 4 kat gelmis iste ustelik bugun cekenlerin cogu bayram hediyeleri icin cekti herkez dort gozle bekliyordu en cokta herkul icin x4 icin degil... haftaya cekmek sadece x3 uri getirir herkul vrmez bugun cekmek mantikti siniriniz bosuna bozulmasın cekmediginiz icin sanirim kendinize kizginliginiz...

3. -#SAMET#-

-#SAMET#- User

kızgınlığım kendimede vardıda x4 olduğunu kimse söylemedi onada kızgınım.

4. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

kimse bilmiyordu x2 ve x3 kazancli saatleri ayni anda cikti ya teknik hata yada bilerek hediye olarak verildi kimse bilmiyor arkadasim

5. -#SAMET#-

-#SAMET#- User

gitti 120 bin uridium + premium üyelik
    -kendime küfür atasım geliyor.

6. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

x4 olmasını önceden söylememek bencede saçmalık gerçi bigpoint x4 ü önceden söylese belki hiç uridium çekmeyi düşünmeyenler bugün çekicekti anlamadım valla

7. -#SAMET#-

-#SAMET#- User

işte ondan diyorum bilgimiz olsaydı baya bi uri çekecektim gitti o kadar uri işte buna sinirleniyorum bende oyuncuyum

8. BonusRasta

BonusRasta User

Ben ilk defa uridium çektim onda da karmaşa oldu :)

9. -#SAMET#-

-#SAMET#- User

ben çeken biriydim bir kere parayı yedim diye uridiumlar uçuştu

10. Ben x4 olacağını tahmin etmiştim arkadaşlar ki zaten bu oyun hakkında ne düşünüyorsam oluyor.. :)

Yalan söylemiyorum cidden oluyor. İleride bo3 de gelecek merak etmeyin :)

Gelelim x4 e arkadaşlar bu bir hata değildir hata olsa x5 olarak yansırdı bilerek dusurulmustur etkisi.

Bu sene 2 defa x4 cikti biri ramazanda biri kurbanda ve tahminimce yilbasinda da cikabilir benden demesi :)

11. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

x5 yansimaz kardes mumkun degil 1 alım + katlar x3 den 2 kat + x2 den 1 kat olmus

12. BonusRasta

BonusRasta User

Doğru olabilir, 75k aldım x3 ile beraber 225k yapar. Ama x2 de var 150k yapar. Toplarsak 375k oluyor.

Yalnız x3 ve x2 birleştirilmiş gözüktüğü için 75k zaten aldığımızdan dolayı -1 kat gidiyor o da 300k ediyor.

Balansa bakınca fark ettim bende. Sistemde sıkıntı varsa x2 fazlalığından vardır ve ayrıca hediyeler olarak var. Ben sadece hediyelerde sıkıntı olduğunu düşünüyorum.

13. Merhaba ,

Arkadaşlar şu anda konuyla ilgili net bir bilgi yok. Şayet bilgisi gelmiş olsaydı duyurusu yapılırdı. Teknik bir sorun mu yoksa süpriz bir hediye olarak mı bu şekilde yapıldı bilemiyoruz.

Beklemede kalıp bilgilendirmeleri takip edebilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.