Oyun hesabın temelli yasaklandı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 47_Yasak-Kralık_47 tarafından 15 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. selam arkadaşlar herkese iyi formlar size önemli bir şey söyliycem işallah bana yardımcı olursunuz... dün arkadaşım yanıma ziyarete ggeldi oda eskiden oynuyormuş bana bişiler anlattı kutu toplama falan bişiler yükledi bilgisayarıma ondan sonra oyun hesabım kendi kendine hareket ediyordu tamam gidelim dedi dışarı çıktık ben dayanamadım geldim çıkardım yemin ederim sadece 1-2 saat kaldı pişman oldum zaten ben hesabımı aktif etmek için ne gerekirse yaparım lutfen yardım edinn

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Gis kuralları gereğince hesabınız bot dan dolayı kapatılmıştır. Hiç bir adminin sizin geminizi açma yetkisi yoktur. Sürekli olarak sizlere chatte ve forumda uyarılarda bulunuyoruz bot ve hile tarzı programların yasak olduğunu.
    Konunun kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.