Öneri oyun hesaplarınızın ekipmanlarına şifreleme sistemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -=[...DISTURBED...]=- tarafından 2 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

şifreleme olmalımı ?

1. evet kesinlikle olmalı..

oy sayısı 13
    72,2%
  2. hayır (hesabımın herşeyini satsınlar bişe olmaz)

oy sayısı 5
    27,8%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. iyi günler kolay gelsin arkadaşlar bildğiniz üzere birçok oyuncunun hesaplarının belirli dönemlerde sıfırlandığını çalınıp herşeyinin silindiğine şahit oluyoruz ben çok oldum yani sizleri bilmyorum ama geçmiş dönemlerdede darkorbitte siber saldırı gerçekleşmişti hesapların çalınması söz konusuydu o zamanlar sonradan ne oldu bilmyorumda ben düşündüm dedimki hesabımı biri şifresini öğrense çalsa maili çalamazsa napar hesabın içinde ne var ne yok siler bu durumun önüne nasıl geçeriz oda en iyisi şifreleme yöntemi hangar bölümüme ekipmana şifre ile giriş yapılması bu durumda olası bir hesap çalımda hesabın eşyalarının satılmasına 0'lanmasına engel olacaktır sizler ne düşünüyorsunuz ? bence olursa biz oyuncuların hesaplarımızdan yana biraz daha gönlümüz rahat olacaktır.amaç güvenlik önüne geçebileceğimiz şeylerin neden geçmeyelim ?

anakin5555 bunu beğendi.
  2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

+1 ama biz mailimizi mail sifremizi unutan bir toplumuz ,bundada unutma sporta surekli mail atma v.s olcak,cep onayli olsa hattida degistiriyorlar eskisi gecersiz oluyor v.s bilemedim :D

-=[...DISTURBED...]=- bunu beğendi.
  3. Adam gibi hesabı kullanırsan kimseye vermezsen zaten kimse hesabını boşaltmaz zaten nerdeyse hiçbirşey satılmıyor hangarda -1

4. Aliens

Aliens User

Bu kesinlikle olmamalı! Çünkü sen abuk subuk sitelere girmez ve şifreni paylaşmazsan ayrıca iyi ve kaliteli bir şifre yaparsan çalınmaz. Bu resmen hesap paylaşımlarında paylaşanı korumaya yönelik bir adım. Birbirine rütbe kastırmak isteyenlere şifreni verdiğinde sıfırlama ihtimalini kaldırmak için bire bir. Bu olmamalı... Sıralama oyuncularında zaten görülen bir sorunken birde bu aşırı mantıksız. Ayrıca velevki hesabınızın şifresi kırıldı, ekipmanı da kırar. Sadece azıcık oyalar. Ki bu 2016 DarkOrbit güvenliğinde mümkün değil. Tekrar belirtiyorum, bu kesinlikle OLMAMALI! Sebeplerini ayrıntılı bir şekilde anlattığımı düşünüyorum.

Ama şöyle olursa karşı çıkmam: Ekipman şifresi koyulduğunda Client'e de şifre otomatik konulsun. Ve ikisinin şifresi aynı olmak zorunda olsun. O zaman giren kişi oyuna bile giremez. Hemde hesabına kapı yapmaları için veya herhangi çıkar için paylaşanlar mecburi olarak ekipman şifrelerini de paylaşmak zorunda kalır ve hesaplarının sıfırlanma ihtimali yine açık bırakılır. Böylelikle bu tip çıkar sağlamaya ve kendi işini yaptırıp hemde hesabını güvenden tutmaya çalışanlara yine bir risk alanı bırakır.

5. hiçbirşey satılmıyormu ? herşey satılıyor kardeş yanlışın satılmayan bi zeus falandır bu kadar .dene gör istersen :D ben extra bi güvenliğin göz çıkarmayacağını düşündüm yinede siz bilirsiniz :D

benim kötü bir niyetim yok ne olduda bu kadar böbürlendin anlamadım yani fazla yükseldin :D neyse anladım senide ama extra bir güvenlik önlemi çok geliyosa size bişe diyemem ben hesabıma böyle bir uygulama gelse yaparım şahsen vee ben biriyle hesabımı paylaşırsam 2 şifreyide verecem demektir ztn sıkıntı olmaz bunlarında dısında gemiye girip içine müdahale edilmemesi adına bu fikri sundum fazla abartmayın yani bence

oyuna giriş yaptığımızda hangar bölümünde bilgisayara reset çekmediği,miz sürece 1 defa giriyon şifreyi öylece takılıyon ztn hani 2.bi şifreleme kötü olmaz güvenlik fazlalaşsın diye dedim yani göz çıkarmaz hrlde onun dısında bir problem olacağını zannetmiyorum uygulanırsa iyi olur yani kötümü ettik şimdi böyle :D teşekkür ederim desteğin için dostum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Eylül 2016
    ÈrroR_™ bunu beğendi.
  6. Ben adminimize tek bir şikayette bulunmak istiyorum. Oy verirken parantez içerisine kendi iğneleyici yorumlarını kimse kullanmasın. Burdaki arkadaşa değil genel bir durum bu. Maalesef çoğu kişi bunu yapıyor.

7. bende yapma taraftarı değilim ama bazı oyuncular herşeye bir bahane buluyor onlara istinaden böyle bir ekleme yapmıştım haklısınız ama.

8. Aliens

Aliens User

Bende istismarı önlemek için dedim. Sonuçta hesabınıza giren bir kişi Client'i açabildiği sürece geminizi çok rahat banlatabilir. Pushing yaptığı an zaten işiniz biter. Benim dediğim olsun ama bu eklentide yapılsın. İki yere de aynı şifre otomatik olarak konulsun. Hem hesabınız daha iyi korunmuş olur.
    Not: Böbürlenme kelimesinin anlamını iyice bir okuyun sonra kullanın. O yorumda böbürlenme yoktu.

9. böbürlenme tam türkçe sözlük anlamıyla kullanılmadı mecaz anlamda(heyacanlanma anlamında) yorumunuz çünkü sakin değildi bana göre xd :) teşekkürler

10. Aliens

Aliens User

Kelimenin öyle bir mecaz anlamı yok. Kendi kafanızdan uydurduğunuz anlamları da bilemem. Dediğim ekleme yapılırsa oyun sonuna kadar olumlu.

11. Tom_Cat

Tom_Cat User

apis ve zeus haricinde herşey silinebiliyor.anlamadığım bunlar neden silinemiyor.yine türkçe sözcük sorunu var galiba :D

12. Aliens

Aliens User

Apis, Zeus, LF-4'ler, Droit tasarımları ve Gemiler satılamıyor. Zaten en önemlileri bunlar. Gerisi ihaleden tamamlanabilir. Ama tabii ki geri kalan epey değerli ve kasması zor lakin 2013 zamanlarındaki gibi bir boşaltma yapılamaz.

13. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Daha önceden bu tarz konular açılmıştı fakat bazı ekipmanların satılması engellendi. :)

14. hepsine engel vursalar oda olmaz ama kilit noktalarda engel katmaları iyi olurdu diğerlerine uygulama yapsalar bide ama onun yerine buda oalbilir şifre ile giriş xd

15. Aliens

Aliens User

Mesela Elit olan her ne şekilde olursa olsun Cephaneler satılamasa ve bir seviye dahi geliştirilmiş malzemeler satılamasa işte çok iyi olur.

16. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Aslında güncelleme ve fikir havuzu kısmında bir konu var. Ekipman depo diye işte o depo'ya giriş için şifre konulabilir. Satılmasını istemediğin veya kullanmadığın şeyleri atarsın oraya durur. Çıkartacağın zaman şifre ile girip çıkartırsın. :D

17. aynen oda olabilir alternatif üretilir ama iş yapmakta :D

18. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Hayırlısı :)

19. depo şifresini unut bide supportla uğraş :D

20. anakin5555

anakin5555 User

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.