Oyun İçerikleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Richie tarafından 11 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Richie

Richie User

İlk gelen agatus etkinliği kısa dediler bilmem ne dediler dp link alamadık dediler ikinciye tekrar getirdiler birincide alanlara haksızlık ettiler bir şey demedik, ücretli tyrannos satıp sonrasında etkinlikle bedavaya alınacak şekilde getirdiler, agatus etkinliğine en sonunda tüm bu ödülleri ekleyip hiç çaba sarf etmeden alınabilecek hale getirdiler yazık. Tyrannosa para verdiğimize mi yanalım, katlayıcı çektiğimize mi yanalım artık adaleti N/A

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Eylül 2020
    JαbbαŔ ve WiccKyTr bunu beğendi.
  2. WiccKyTr

WiccKyTr User

Geçen etkinlikte 2 adet yonga 1 adet katlayıcı çektim tam 1 gün boyunca yaratığı kovaladım 10k kasana kadar. Etkinlikte yapılması gereken spinellerin boss çıkarma sayısı düşürülüp spinellere akik koyulmasıydı ama fazlası yapıldı şimdi bu durumda oyuncu bir daha destek çeker mi bilemiyorum ama gelen bir eşya için artık çaba sarf etmem hoşuma gideni alırım gelmeyeni almam nasıl olsa kolay yoldan sunulacak :D

3. Richie

Richie User

Bu etkinliği düzenleyenlere bir güzel saydırıyorum, keşke oyunda gemileri olsa da hıncımı çıkarsam onlardan şöyle 500 600 defa kessem içim soğur biraz

4. smoonrise

smoonrise User

Bu oyuna başlamaya ve devam etmeye yanmak lazım diye düşüyorum . Bunlar ve daha fazlasını 1 yılı aşkındır yapıyorlar , bizde forumda dile getiriyoruz sonuç işte senin yazdıkların maalesef bundan daha iyi olmaz kötüsüne hazırlanın .

5. NoName45_

NoName45_ User

Bence bu şekilde gayet iyi olmuş. Güncelleme gerekliydi bu etkinliğe evet, şimdi çok kolay yapmışlar, sadece bir tık daha zor olabilirdi belki. Ama bu şekilde uğraşan çabalayan herkesin istediği ekipmanı alması/alabilecek olması daha iyi olmuş. (2 etkinliktir hem katlayıcımı hem de desteğimi çeken bir oyuncu olarak söylüyorum)

Adalet konusunda belkide en son değinilecek konular etkinliklerdir, gerçekten adalet isteniyorsa ilk başta gelen konular var sizde biliyorsunuz. (Lafım size değil bu arada yanlış anlaşılmasın)

Tyrannos konusunda da size ne kadar katılırım, açıkcası bilmiyorum. Şöyle örnek vereyim, internetten bir şey aldınız ve 3-5 gün sonra baktığınızda aynı ürün indirime girmiş olabiliyor bazen, bu durumda ürünü iade edip tekrar almak istemek ne kadar mantıklı olabilir :) (Şunu da eklemek istiyorum, Tyrannos gemisini ben de para verip almıştım)

muhbirler bunu beğendi.
  6. Akik kasmak parasız çok zor bir şey. Yani haksızlık yok, alan yine parayla aldı. ;)

7. WiccKyTr

WiccKyTr User

Alakası yok ben geçen etkinlikte 1günde akik desteğiyle 10k zor kasabildim bu etkinlikte yonga desteği olmadan 1,5-2 saatte 8k kastım alan parayla felan almadı zorda değil şu haliyle [​IMG]

8. Richie

Richie User

Gayet iyi olmuş diyorsun bir tık zor olsaydı iyi olurud diyorsun. Ben herkes ekipmanını alsın diyorum almasın demiyorum kolay veya zor. Ama zorken alanların aldığı şeyleri bir de kolay halde aldırmak diyorum saçma geliyor. Tyranoosu indirime sokmadılar direkt bedava dağtıyorlar şu anda.

Çünkü her beş dakikada bir neredeyse bu boss çıkıyor. Bende gram çaba sarf etmeden dlb almadan, seprom beslemeden öyle hiç yorulmadan 6k kastım 4 5 saatte.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Eylül 2020
  9. Darkorbit ilk getirdiği her şeyi ilk zor yapar , paymentten para koparmaya çalışır baktı olmuyor kolaylaştırır 2020 oldu hala öğrenemediniz mi bunu ? :)

Cerrahı , pusatı ilk alanlarda öyle diyordu... Sonra herkeste pusat oldu , Cyborg içinde aynı şekilde...

10. Viraaa

Viraaa User

ben bes bin scrap kastim.yirmi dort binde yonca.nasil olduysa eli bol bu hafta do nun.

Kapı_Yapıyorum... bunu beğendi.
  11. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Mesaj içeriğiniz uygun olmadığından dolayı tarafımca düzenlenmiştir. Etkinlik içeriğine Merkez Ekip karar vermektedir. İlerleyen süreçlerde Tyrannos Centurion tasarımının gelmesi oldukça doğal bir durum olacaktı; oyunculardan çok yoğun istek taşeli olmuştu.
    Daha öncesinde de geriye dönük uyarı puanlarınız olduğundan dolayı cezai işlem uygulanmıştır.

İyi Forumlar.