oyun içerisinde lazeri kullanamama

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve DarkPery tarafından 26 May 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. DarkPery

DarkPery User

merhabalar adım serkan oncelıkle eskıden oynadıgım oyun olarak aklımda kalan oyunlardan tekrardan basladım ve 4 gun oynadıktan sonra gelıstırmelere basladım gelıstırmelerı yaptıktan sonra oyun ıcerısınde lazer ıle ates etmıyordu cephane vs.. uyarısı verıyordu her lazer cephanesınden 25 bın aldım ancak sorun hala tekrarlıyordu gemıyı degıstırdım ıcerısındekılerı aktardım onda ates etıyor ancak dıger gemımde ates etmıyor bu durum benım canımı cok sıktı cozumu vewrmıdır varsa yardımcı olursanız sevınırım tesekkur ederım

iyi oyunlar

2. _Blade_

_Blade_ Guest

Merhaba,

Lazer toplarınız diğer konfigürasyona takıyor olabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Büyük olasılıkla durum budur. Oyun içinde kullanamadığın konfigürasyon 1 mi 2 mi ? Bunları kontrol et. Hatta diğer gemileri vs kontrol et. Bir yerde kalmıştır veya kullandığın 1. konfigürasyon doludur 2. boştur sen oyunda 2. de duruyorsundur.