Oyun İçerisinde tıklama yapamıyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¦◄•Ģs••°ŚOИ€R°••►¦65 tarafından 13 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. oyunda bazen hiçbir şeye tıklayamıyorsun 3 defa kapadım açtım halen aynı.Bu durum yeni beta istemci ile başladı ondan önce böyle bir sorunla karşılaşmıyordum. Nedir sebebi ?

2. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Sorunu biraz daha detaylandırır mısınız? Oyuna girince herhangi bir şeye tıklanmıyor mu yoksa tıklanıyor lakin işlem yapmıyor mu?

İyi Forumlar.

3. misal olarak,oyuna girdim başlaya tıkladım oyun açıldı.
    1)tuş atamalarının olduğu kısıma ne mouse ile ne de tuşlarla(1,2,3,f1,f2 vs ) bir şey yapabiliyorum
    2)peti açamıyorum bile o oynat simgesi ile açılıyor ya işte ona tıklıyorum açılmıyor
    3)zenginleştirme olmuyor
    yaptığım tek şey npc lere tıklayıp ctrl ile ateş etmek oluyor. konfi falan da değiştiremiyorum
    bu hata sürekli olmazdı yeni yeni olmaya başladı. Önceden oyunu reslediğimde düzelirdi şimdi 4 5 kere gir çık yaptım yine olmadı fakat sonradan düzeldi

4. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Acaba oyun içerisinde başka oyuncuların npc kestiğini kutu topladığını vs görebiliyor musunuz?

İyi Forumlar.

5. açıkcası ona çok dikkat etmedim bu durum içindeyken

6. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Bahsettiğiniz sorun geminin bir hata sonucu bugda kalmasıyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Bu sabah 06:30 reseti ile birlikte bu sorun oradan kalktıysa dediğim durum söz konusudur. Eğer hala devam ediyorsa rica etsem yukarıda söylediğim,
    şekilde kontrol edebilir misiniz?

İyi Forumlar.