Oyun İçerisinde Yaşanan Sorunlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SGA.BaRBoSsA.EİC.TR tarafından 1 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 1. sorun grup olunca chette grup sohbeti kısmı açılmıyor bu herkeste oluyor

2. sorun 2-1 haritasındayken hangardan 2-8 de ki gemimi seçiyorum 2-8e geçmesi gerekirken 2-1 haritanın ortasına atıyor.

3. sorun az önce yaşadım 5-2 de adam keserken 5-3 haritasına geçtim ve birde gemi boşaldı ama hangardan konfiye bakınca herşey takılı gemiye ama oyundayken gemi boş görünüyor örneğin 10 tane spartan droitlerde takılı ama oyunda droitler boş görünüyor full hız takılı ama hız 360 noluyor ya

2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

1. belirtmiş olduğunuz sorunun farkındayız ve bu sorun için gerekli raporlamalar yapılmıştır. 2. belirtmiş olduğunuz sorunun da farkındayız bu sorun için de gerekli raporlamalar yapılmıştır çözüm olarak oyundan çıkış alıp hangar etkinleştirmeniz durumunda seçmiş olduğunuz hangara geçiş işlemi yapılabilinir. 3. belirtmiş olduğunuz sorun hakkında ne yazık ki detaylı bir bilgiye sahip değilim ancak iki konfigürasyonunuzun dizili olduğuna emin olunuz. Onun dışında böyle bir sorunlar tekrardan karşılaşmanız durumunda gerekli raporlama işlemlerinin yapılması adına Support Takımımızla tam ekran görüntüleri aracılığı ile iletişime geçiniz.

İyi Forumlar.

3. Bitmedi, Bitmeyecek.