Öneri Oyun içi çeviri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MΛçΛVΛŁΞ__√яµ tarafından 11 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Oyun içi çeviri sistemi olabilirmi ?

1. Bence olmalı

oy sayısı 0
    0,0%
  2. Gerek yok

oy sayısı 4
    100,0%
  3. Geliştirilebilir

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba
    Yabancı serverler'de oynayan arkadaşlarımız vardır buna bende dahil oyun içinde bir çeviri sistemi olması sizce nasıl olur şimdi diyebilirsiniz google translate var diye ancak kimi bilgisiyarlarda 2-3 sekme açık olunca'da kasma gibi sorunlar oluyor yani oyunda olması daha rahat olur. o açıdan Sizin olumlu olumsuz düşüncelerinizi bekliyorum

2. Yabancı sunucuları tercih eden arkadaşlarımıza Türk sunucularını tavsiye ederim
    • Eğer yok ben yabancı sunucuları kullanmayı tercih ederim diyen arkadaşlara tavsiyem
    • Aslında bu fena bir fikir değil Ücretsiz bir şekilde yabancı dillerini geliştirme imkanı bulmuş oluyorlar
    Darkorbitin sunmuş olduğu türk sunucuları olduğuna göre fikriniz geliştirilmeli şuanda bahsettiğiniz yenilik yersizmiş gibi hissediyorum

Tabi fikriniz benimsensede benimsenmesede size şuanda aktif kullanabileceğiniz bir çözüm önermek isterim ''Maxthon Cloud '' Çeviri özellikleri mevcuttur.

Kendi adıma şunu söyleyebilirim yabancı gazeteleri okuma yurt dışı fuarları da bulunmadan bilgi edinmenin farklı bir yoludur. Maxthon Cloud kullanma Pyton2/3 gibi meziyetleriniz de var ise Maxthon ile kendi eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz

Son düzenlenen: 11 Ocak 2017
  3. Genelde sakin serverlerde takılmayı sevenler Yabancı serverleri kullanıyor bayada kullanan Türk oyuncular var Ancak dediğiniz gibi bu fikir biraz daha geliştirilebilir

4. -Elbette herkesin kendi tasarrufu Dakorbit sunucuları yenilenmediği veya gelişimin Türk platforumlarına yansıtılmadığı ve Türkiye geneli Türk Telekomun satılması(Arap Emirliklerinden bir şahsiyete) sonucu ne yazık ki bir alt yapı sorunu mevcut olup 2012 de Resmi Gazetede yayınlanan yenilikleri itibari ile Fiber kablo yenilemesinin yetersiz ve yavaş bir şekilde uygulanmasının sonucu olarak :

Darkorbitin Türkiye kullanıcılarına sunmuş olduğu
    • 6 Sunucunun size yetersiz gelip yabancı sunucularda sakin ortam aramanızı keyfi bulduğum için hayır oyunu kullandım
    • Gerekli bir yenilik olduğunu düşünmüyorum Ticari amaç güdüldüğünün hissiyatındayım
    • Türkiye-2 Sunucusu oyuncusuyum kurulduğundan beri başka bir sunucuda oynamadım bildim bileli Eic haritalarında yoğunluk yoktu.
    • Öylese sizlere tavsiyemiz Türkiye-2 Eic şirketine sizleri bekleriz

Son düzenlenen: 11 Ocak 2017
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.