Oyun İçi Chat

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve NightHawk*! tarafından 5 Ağustos 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Herkese merhaba,
    Gün içerisinde ara ara oyun içi spam ve küfür rahatsız edici seviyelere ulaşıyor, lafı uzatmadan ss paylaşıyorum

son derece rahatsızlık verici oyunda zaman geçirirken chati kapatmak zorunda kalıyorum biraz kafa dağıtmaya giriyoruz oyuna gördüğümüz manzaraya bak, diğer oyunculardan yardım isteyen yardım alamıyor soru soran cevap alamıyor sebebi bir tane hırsını kontrol edemeyen sıfır mental insan evladı yüzünden. Bu arada sunucu TR1-5.
    Buraya neden bunları yazıyorum bir sebebi içimi dökmek, diğer bir sebebi de şikayet, chatlere en azından bir otomatik kontrol yaptırılabilir spamlar algılanıp yapanlara to atılabilir belirli bir seviyeye kadar yasaklı kelimeler konularak biraz olsun kontrol alınabilir. Kafamı her chate çevirdiğimde büyük harfler ile küfür görmekten bıktım haftada 3-4 tane çıkıyor böyleleri. Oyunu düzgün yoldan oynamaya çalışan bir avuç insan kaldık zaten bizleri de böyle bezdiriyorlar. Buradaki mod kardeşlerim sadece talep iletebiliyor diye biliyorum lütfen bu talepte iletilsin.

2. Erlik

Erlik S-Moderator Team Darkorbit

Selamlar,

Oyun içi /report sistemini mutlaka kullanınız. Ekran görüntüleri ve oyuncu nicki ile birlikte destek birimine de şikayetinizi iletebilirsiniz.

Kilitlenmiştir.

İyi forumlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.