Oyun İçi Denge

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -ЄSĈÂPЄ^ЧЧ^- tarafından 19 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. selam şimdi yeni başlayan bir oyuncu kasılma ile 1 yılda fullenemez para harcaması lazım para harcasa da kolay kolay fullenemez .+arkadaş bonusu diye bişey çıkardınız onunda oyuna hiç bir katkı (oyuncu) sağladığını sanmıyorum çünkü hep yan çar açıp kendi gemileri için kasıyorlar hediyeleri alıncaya kadar

benim fikrim görev sisteminin değişmesi örnğin: 2 lvl deki görevler ortalama 3bin uridium versin 3 lvl görevleri 2500 uridium 4 lvl görevleri 2bin uri bu şekilde vs.. devam etsin. bu şekilde bir sistem gelirse yeni başlayanlar için bi teşvik olur kendini biraz geliştirebilr yoksa en fazla1 ay oynar.(verilen uridiumlar daha fazlada olabilir).
    Yani görev de verilen uridium ve crediler düşük lvl de çok gelsin lvl artıkça azalsın.

2. İlk 5 levele kadar yüksek olsun.

Sonrasında azalmasın zorluğuna göre devam etsin...

Olabilir.

3. matkap34

matkap34 User

bu oyunun dengesi yeni ekrana geçince bozuldu pehh dahada düzelmez

4. webce

webce User

ya arkadaş sen ne dengesi bahsedıyorsun etkinlik olur yuksek lvl ler faydalanır o olur yuksek lvl ler faydalanır ozaman yeni bir server acıcaklar ozamanda diğer sv leri boşalıcak zaten bu etkınlık oldumu oyun donma sorununa bile cozum bulamamıslarki senelerdir bi low kapısına cözüm bulan bir oyundan sen ne bekleyebilirsinki hiç bir oyunda gram donma takılma yapmayan bir pc darkorbitte donuyor hani grafikleri görselleri mükemmel bir oyun olsa tamam dicemde

5. sv ler birleştirilebilir..

6. matkap34

matkap34 User

bir oyunda 5 sene önce full olmak için 1m uri yeterken 1 kristallon 128 uri verip alfa kapısı 20 k uri veriyorsa 5 sene sonra o oyunda full olmak için 50 m uri ve yanında şans gerekirken yine 1 kristallon 128 uri verip 1 alfa yine 20 k uri veriyorsa o oyunda adalet denge v.b. hiç birşey kalmamıştır

7. Bu oyunda denge gibi birşey söz konusu olamaz.Parayı yatıran adam gibi gemisini yapar çoğu kişiyi keser.Para yatırmazsan asla en iyilerden biri haline gelemezsin veya biri illaki seni keser.

matkap34 bunu beğendi.
  8. Vipimi bile başkasına çektiren bi oyuncuyum. 4 senedir aynı gemiyi kullandığım halde 35 lf4 10 havoc 5 hercul var güzelim gemimde. Gece gündüz pal yapıyorum olmuyor arkadaş.

9. modüm venqusher tasarımı sirket değişince yine gecerli oluyor mu ?

10. webce

webce User

bu oyuna 3ayda 1000tl den fazla harcadım bakdımki ben para yatırıyorum ama adamlar oyunun buglarıyla gunde 2 kapı yapıyorlar dedim hiç uğraşma 1000tl başka oyuna yatırsan kral olursun ki 1000 tl ye cogu oyunda kafaya oynarsınız bidaha vazgectım artık ara sıra gırıyorum oda forumda gevezelik yapıp cıkıyorum 4 sene once bu oyunu bırakmıstım keşke hiç başlamasaydım diyorum şimdi

11. 4 sene için bence senin emeğinin karşılığı az bile.O kadar yıl oynamışsın çok iyi yerlerde olman lazım senin ama senin 4 yılda yaptığını 1 ayda yapan insanlar var o insanın tadını kaçırıyor işte :) havoc lar emeğin senin ama oyunda bug bulup havoc veya herkül full leyen insanlar var o yönden gene zarar bizim oluyor :)

12. 50 tane zeta yaptık fullemek için adamlar 15 20 tanede fullüyor aslında yerim fena değil kurmay binbaşıyız da milletin botla yaptığı geminin benden iyi olması gücüme gidiyo abi napayım

13. matkap34

matkap34 User

yazılanları okuyorum herkes haklı birşey diycem gerici boş adam diyceksiniz :D ama söylüyorum yinede keşke eski ekran olsa siz özlemediniz mi 2009 u 2010 u :(

14. Demek istediğimde bu siz yıllardır oynayan oyuncular böyle düşündükten sonra yeni başlayan biri en fazla 1 ay oynar bu oyunu .

eskiden online oyuncu sayısı yazardı anasayfada şimdi yok çünkü toplasan 300 gemi girmiyor bi servere
    darkorbit üye sayısınımı artırmak istiyor oyunu oynayan oyuncu sayısınımı :D

15. matkap34

matkap34 User

sana tamamen katılıyorum serverdaki oyuncu sayısı yazardı online 3-4 k arası bundan fazla olanda olurdu cünkü global server değil oynadığım server önceden kayıtlı oyuncu sayısı 20-30 m diyordu şuandaki sayının 10 katından fazla oyuncu vardı şimdi 80-90 m diyor 7-8 bin üyeli şirkette oynamak büyük şans

16. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.