oyun içi dil

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve {{{Black_EagLe}}} tarafından 8 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. eskiden adrese tr ekliyorduk ve türkçe oluyordu. sonra kalktı o.
    ben yabancı serverde oynuyorum ve translate işe yaramıyor çok saçma çeviriyor. oyun içi dili değiştirmek mümkün mü acaba ?

2. Merhaba,

Evet mümkündür.
    Oyun anasayfa giriş ekranında sol üst bölümde dil seçeneği vardır, buradan Türkçe yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. ben bulamadım o bölümü

4. [​IMG]

5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Buradan Moderator arkadaşımızın belirttiği gibi oyun dilini değişebilirsiniz.

İyi forumlar.

6. modlarım kusura bakmayın ama bende öyle bir şey açılmıyor. başta da dedğim gibi yabancı serverdeyim. bu yüzden mi açılmıyor acaba rica etsem video çeker misiniz.

7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bu linki kullanıyorsunuz değil mi ?

https://tr.darkorbit.com/

Iyi forumlar.

8. [​IMG]

bende bu açılıyor

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Kasım 2018
  9. Merhaba,

Öncelikle mesajlarınızı birleştirdim lütfen flood yapmayınız.
    Şimdi size söyleceğim adımları takip edin.
    İlk önce bu anasayfa üzerinden oyun hesabınıza giriş yapınız, sonrasında anasayfadan çıkış yapınız sizin önünüze iki seçenek gelecektir.
    Birincisi oyuna geri dön ikincisi portala geri döndür.
    Siz birincisine tıklayınız.
    Sonrasında farklı bir sayfayla karşılacaksınız o sayfada sol üst tarafta dil seçeneğini görebileceksiniz.

İyi forumlar.

10. dediğinizi yaptım ama dil seçeneklerinde sadece çek cumhuriyeti dil oluyor.
    trdeki hesaba geçip denedim ondan da sadece türkye çıkıyor. diğer dil seçenekleri görünmüyor modum

biraz uğraşınca yaptım diller ekranından tr yi seçtim; ancak oyuna girince dil, serverin diline dönüşüyor. ben bunu türkçe yapmak istiyorum maksadım bu

Son düzenlenen: 8 Kasım 2018
  11. Yerel sunucularda oyun dili değiştirilmiyor diye biliyorum.
    Global sunucularda oyun dili değiştirilebiliyor.

Eğer değişmiyorsa sunucu birleşiminden dolayıda olabilir diye düşünüyorum. Oynadığınız sunucu nedir?

Son düzenlenen: 8 Kasım 2018
  12. çek cumhuriyeti 2

13. O sunucunun dilini değiştiremiyorsunuz maalesef :(

14. peki bunun olması için modlarım üst mercilere iletebilir mi?
    başka serverde oynayan çok kişi var ve eskiden olan bir özellikti bence gelmeli.

15. Çek Cumhuriyeti serverleri, Global Avrupa 2 serveri ile birleştiler. Oyun içi dil değişimi için bir çalışma yapılsa güzel olur. Sonuçta hesaplar global servere aktarıldı ve global serverde dil seçeneği var. Sayın modlarımızdan bu konuyu üstlerine iletmelerini talep ediyorum.

16. Bonibon

Bonibon Guest

Merhaba,

İsteğiniz haftalık raporlara eklenip iletilecektir.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Kasım 2018
    _ALPHA_ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.