Oyun içi droit dizilimi

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve permafrost tarafından 7 Şubat 2026 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. permafrost

permafrost User

Selamlar herkese,

Biliyorsunuz artık droitler patlamıyor.

Önceden nasıl dizilim yapıldıysa öyle devam ediyor.

Sorun şu, droit dizilimini değiştirmenin, yani droitlerimi satmanın bir yolu var mı?

Örneğin, droit dizilimim IIIAIIZIII şeklinde ama ben ZAIIIIIIII yapmak istiyorum.

2. önemli bir mesele araştırmak lazım.

titans___ bunu beğendi.
  3. irisleri satıp geri al bakalım dicem ama gene karışık yerleşiyorlar az önce zeus birleştirdim başa veya sona eklenmedi IZIIAIIIII gbi bişey oldu araya otomatik eklendi muhtemelen irisleri satıp alsan bile ırısleri de araya serpiştirecek

permafrost bunu beğendi.
  4. Erlik

Erlik S-Moderator Team Darkorbit

Selamlar,

Böyle bir opsiyon maalesef bulunmamaktadır fakat @SakinBirMersinli oyuncumuzun da belirttiği gibi satıp yeniden alabilirsiniz. Bu durumda rastgele olarak yeni diroitiniz yerleşecektir. Hangisini satmakta kafanız karışıyorsa sırasıyla bir diroitinize Havoc veya Herkül yerleştirerek satmak istediğiniz diroiti belirleyebilirsiniz.

Kilitlenmiştir.

İyi forumlar..

permafrost bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.