Oyun İçi Fikir [Yardımcı Olun]

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve YARGOZ tarafından 25 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. YARGOZ

YARGOZ User

Merhabalar Ben Tr 4 de Oynuyorum Gemim Şöyle:
    Gemi:Goliath
    Lazer:Full Lf3 Gemi+Droitler
    Hız:Full Elit Hız
    Kalkan:Full Elit Kalkan
    Droitler:8 Irıs+2Havoc
    Tasarım:Yok :(
    Arge:22
    Pet:7 Level Oto Yağma 2 - Hammadde Toplayıcı2
    Ben Gemiye 450.000 Uridium Çekecem Sizce Önce Ne Yapmalıyım
    TEŞEKKÜRLER (Konu Yalnış Yerde Açılmışsa Lütfen Doğru Yere Taşıyın)

Son düzenlenen: 26 Haziran 2015
  2. İlk önce Aegis al derim Aegisle Seri seri talon kesersin (Ben öyle yapıyorum.) Ve Ciddi miktarda Kredi geliyor Kaldı 200bin uri İstersen tasarımım yok demişsin kapı vs yaparak tasarıma biriktirebilirsin veya Gemine Kalın sıkmıyorsan Argede yapabilirsin :) Talon keserken ne kadar para kasabilirimki diyosundur belki Düşün: saate 16 talon kessen 16X400.000=6.4m para eder 2048 De uri eder Sahura kadar otursan talon kessen sen düşün
    İyi oyunlar :)

3. YARGOZ

YARGOZ User

Eyvallah bende ilk aegis alcam diye düşünüyodum ama uriylemi alsam crediylemi alsam diye düşünüyodum Teşekkürler

4. geminin durumu çok iyi deil yerimde olsam uriyi çekip zetada havoccları fullemeye çalısırım sağlam bi arkadasların varsa sana nasıl yapıcagını gösterirler sonra palada takılır paladium toplardım hatta petinde hammade toplayıcısı varsa onunla da toplayabılırsın ageisi şimdilik alma bi zamn sonra credin tavan yapıcak 1 MİLYARA ULAŞABİLİR . o yüzden ageis ticaretten al ve lf3 ve bo-2 lerinide fulle . bi zaman sonrada artık kutu açmaya gelicek sıra kutu acıp apis çıkartmaya çalış :) tavsiyem bu uygulaması sana kalmıs ve petine kami 3 almayı unutma :)

5. YARGOZ

YARGOZ User

lf3 ve bo2 zaten full :)

6. tmm en azından birazcık masraftan kurtuldun :)

7. YARGOZ

YARGOZ User

:)

8. Merhaba ,

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

İyi forumlar.

9. YARGOZ

YARGOZ User

Teşekkürler

10. تأثير

تأثير User

Aegisi uri ile almak gibj bir hataya sakin dusme. Kutu ac derim ben zeus gununde falan. Apis ve zeusunu tamamlarsin sansin varsa lf4 ve gemi tasarimi da gelir.

11. YARGOZ

YARGOZ User

Bende şans ne gezer :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.