Oyun içi herkesin kesmesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _-__Yokedici__-_ tarafından 9 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce Bu Düzenleme Uygulansınmı Her Tercih İçin Teşekkürler ...

1. Evet

22,7%
  2. Hayır

72,7%
  3. Yorumsuz

13,6%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyunda Rasgele Yüksek rütbeli kişiler düşük rütbeli kişileri her yerde kesmekte bunun önüne geçilmesi lazım bence önerim şudur herkes kendi levelinin - rütbesinin sadece 1 altına vurabilsin düşük rütbe veya levelli bir kişi rütbesinin kat kat üstüne vurduğu zaman o kişi karşılık verebilsin bence böylece herkes kasabilir önüne gelende herkesi kesemez oyun daha zevkli hale gelir teşekkürler

Son düzenlenen: 10 Kasım 2014
  2. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Kişi general ve, tümgeneral 1tane oluyor. 3şirkette toplamda 3tane tümgeneral kesmek için mi general gemisi oclak :) Bu fikirler çok açıldı olmasınıda istemem herkes o yollardan geçti.

Keyifli Forumlar

3. bence kendi şirketindeki adamlara dalınmasın böylesi daha iyi olur

4. Byler çok özür diliyorum, fakat yazmadan önce biraz düşünün, adam kendi şirketine dalınmasın diyor :D
    Niye oynuyorsun ozaman kendi şirketine sıkıp -şeref kazanmak içinmi ?
    Yoksa para yatırıp kapı yaptığın ucb ler ile yaratık kesmek içinmi :)

5. Kesinlikle hayır oyun 8 9 yıldır boyle 2008 yıllarında bi başka zevklıydı ama bole bişe olucaksa oyunu bırakırım bu bi savaş oyun isteyen düşmanı keser isteyen kendi şirketini isteyen kendi petini keser :D buna karışamayız

6. Bence böle bişi olması mümkün değil Ayrıca modumun da deiği gibi general tümgeneral oynayan oyuncular kimi kesecek peki?

7. arkadaş artık yemin ediyorum illallah geldi her önüne gelen benim gibileri kesiyor bunun önüne geçilmesi lazım bence yada belirli bir levele kadar dalınması engellenicek mesela 15 levele kadar sana kimse dalamıycak bu zor bişimi zor bişimi istiyoruz bunu değerlendirebilirsiniz bu olabilir mesela bence mantıklı çünki hangi oyun olursa olsun belirli bir sınırlandırma var

8. Kardesim bizde full+ full baslamasik bizide kestiler oyun savas oyunu buna bisey diyemeyiz o zaman anlami kalmaz oyunun kimi kescez biz

9. kardeşim benmi anlatamıyorum kimse neden anlamıyor 15 levele kadar kimse sana dalamasın ondan sonra normal olsun

10. Zaten bunula ilgili birşey yapıldı fakat ilk 5-10 lvl arası oyunculara saldırılamıyordu sanırım Bundan fazlası olacağını sanmıyorum Eğer çok kesiliyorum diyen varsa şirketinizin zayıflığındandır Daha sağlam bir şirkete geçmeni öneriyorum

11. bıktırdınız artık ya para yatıran kendini bişi zannediyor allahımın ******* *********** oyunu para yatırmadan oynayın

arkadaş kendi kendinize oynayın 2 şirketten nefret ediyorum artık vru ve eıc

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Kasım 2014
  12. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Şirket küçümseme ve uslubunuzdan dolayı gerekli cezai işlem uygulanmıştır.

Keyifli Forumlar

13. ben generalim :) 3 tane tüm genali kesicem başkada kimseyi kesmeyecekmiyim :) gücsüzleri korumanı desteklerim ama tezin bence olumsuz.

14. admin ortalıgı karsıtıryon kişiyi taciz ediyosun sinirlendin diye üstüne bide ban atıyosunuz senin acizligin bumudur öncü olman lazım ama köstek oluyosun

15. Merhaba ,

Burada kimsenin üzerine gidildiği yok fakat yazılan cevaplar forum kurallarına uygun olmazsa gerekeni yapmak zorundayız. Bu tarz uygun olmayan üslub ile mesaj yazmamaya dikkat ediniz.

İyi forumlar.

16. VΛLVE™

VΛLVE™ User

1)15 çok fazla
    2)Ben kimi kescem insan ful elit olunca anlar sende ful elit olsan kimi kesersin? anca orta seviye ve yeni başlayanlar
    3)Furkan haklı 5000 uri verip şirketi değiştir

17. sana 6 lvle kadar kimse dalamıyo zaten:D:D:D daha ne istiyon:D

18. ÇORBACI

ÇORBACI User

Oyuna yeni başlayanlara koruma olmalı geçen can sıkıntısından sıfırdan gemi açtım bakalım eski haritalarda durum ne diye biraz görev yaptım asıl hesabımın klanına girerek 5 milyon para aldım kredi ile alınan silahtı kalkandı ıvır zıvırları aldım 2-3 / 2-4e görev yapmaya gittim ama yaratık kesmek ne mümkün 3 yaratık kesmeden düşman gemisi geliyor bi sıkıyor üzerimden 100k çıkıyor zaten geminin canı 25k sıktığının dörtte üçü boşa gidiyor ona rağmen rsb ile dalıyor yıllardır bu oyunu oynamama yani tecrübeli olmama rağmen 1 saat oynamadan nefret ettim oyundan bide oyuna yeni başlayanları düşünün adam daha oyunu öğrenemeden defalarca patlayacak ve yaratık kesemeyecek siz olsanız devam edermisiniz oyuna oyun bu yüzden yeni oyuncular kazanamıyor yeni başlayanlara kasmaları için düşmanı giremeyeceği bi harita yapılırsa en azından yeni haritalara girebilecek seviyeye kadar burada kasabilirlerse çok yeni oyuncunun oyuna başlayacağını düşünüyorum

19. oyum olumsuz lakin bir şeylerin düşünülmesi lazım bencede yeni başlayanlar için ,

ek olarak oyun ve oyuncular eskiden böyle değildi , eski haritada olsa şurda düşman var dedinmi en az 4-5 gemi düşman arardı orda . portallarda bekleyen full oyunculardan kolay kolay içeri adam kaçamazdı. şimdi şirket birliği pek yok gördüğüm kadarıyla ,iç savaşlar gırla gidiyor.başka şirket gemileriyle kendi haritalarında uçmak bile normal olmuş artık . dediğim gibi birşeyler değişmiş ama pek iyi yönde bir durum yok ,artık şirket savaşları varmı ondan bile emin değilim , en fazla 2 klan bir olup gidiyor savaşa.

kısaca oyun bu haldeykende kimse kasanı düşünmez , bu saatten sonra düşünürse bi d.o yönetimi düşünür

20. ÇORBACI

ÇORBACI User

2008 yılında tr1 ilk açıldığında binlerce oyuncu vardı oyunda herkes ezikdi ama birlik beraberlik vardı bi haritada düşman var diyince gemisi az çok iyi olan herkes o haritadaki düşmanı arar bulur ve patlatırdı en azından venüs böyleydi zaten ilk 2 yıl venüs 2 şirketide üstüste koyup kesiyordu iç savaş yoktu oradada iç savaş çıkıp venüs dağılınca dikiş tutmadı bi dahada.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.