Oyun içi herkesin kesmesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _-__Yokedici__-_ tarafından 9 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce Bu Düzenleme Uygulansınmı Her Tercih İçin Teşekkürler ...

1. Evet

22,7%
  2. Hayır

72,7%
  3. Yorumsuz

13,6%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. aynn dediğim gibi para yatıranda çok ama bide şu yönden çorbacının dediği konuda uygun yeni başlayan ve 20 levele kadar kasılabilmek için bir harita olabilir bence mantıklı bir yorum olmuş bence düşünülebilir çünki artık kimse kastırmıyo hemen kesiyolar buda sinir bozucu bir durum

2. onuxnet

onuxnet User

Bu konuda ki bir sistem koruması oyunun tadını kaçıracaktır. Bunun yerine sistemin "koruma" ve "kasma" gibi kişisel veya klan etkinliklerine bonus vermesi çok daha net, kesin ve başarılı olur. Daha açıklayıcı olması için örneğin 30lvl birisi 12lvl birisini gruba alıp kastırırsa 30lvl olan kişide kestiği yaratık veya düşmanlardan "koruyucu bonusu" adı altında daha fazla puan,tp,credit vb. gibi ekstralar alırsa tahmin ediyorum ki oyuna büyük tad katacaktır. Böyle bir sistemin sonucu olarakta yüksek seviyedekiler artık küçük seviyedekilere zevk için sıkmaktan çok sürekli onları grup yada klanlarına toplayıp beraberce kasılmak isteyecektir. (Elbette düşman şirket olmadıkça ;) )

Yani kesin kurallar her zaman zevki kaçırır ama yazdığım gibi bonus ve jestler hem sorunu çözüp hemde oyunu daha oynanabilir kılacaktır benim fikrime göre..

3. webce

webce User

herkes o yollardan geçti ozaman darkorbit oynarken yeni açılan charı tr4 de atmıyacakki bizde yeni servelerde başlıyalımda bir yerlere gelelim ben üye oldugumda beni tr4 de attıgında en son server tr4 dıye oyuna başladım uri cekincede iş işden geçti SAYIN mod siz bari sadece kendinizi düşünmeyin

4. darkorbit şaçmlara

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.