Oyun İçi Mesaj

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DuoTırs tarafından 5 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olsun mu ?

1. Olmalı

33,3%
  2. Olmamalı

66,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DuoTırs

DuoTırs User

Merhaba arkadaşlar , kahvaltıda aklıma gelen bir fikri sizlerle paylaşıyorum :D .

Pcsi yavaş olanlar bilir sol köşede oyunu hızlandırmak adına fikirler geliyor . Bende dedim ki bunlarla sınırlı kalmasın , mesela /users yazınca banlı olanların ismi listede yazmıyor . Ve bunu bilenleri sayısı azdır eminim mesela bu ekrana gelecek ve şu banlıyken kınuşmayınca trip atma meselesinden kurtuluruz :D . Ve ya forumun reklamı yapılabilir '' Bir sorun mu var ? Supporta yazmadan önce bir de Foruma bak ! '' gibi . Oyun içi birçok bilgi , kısaltmalar vs. tüm oyunculara aktarılabilir . Konu geliştirilebilir . Büyük ihtimalle ilgi görmeyecek ama yazmaktan zarar gelmez :D .

İyi forumlar

Vay arkadaş , kendi kendime olumsuz oy veresim geldi yeminle .

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Ocak 2014
    anakin5555 ve Nefes bunu beğendi.
  2. KARANLIK

KARANLIK User

Lütfen üst üste yazmayınız.

Fikre gelecek olursak sanki daha önce açılmıştı destek vermiştim.Ancak şuan bulamadım bulana kadar bakalım fikirler ne yönde gelecek.

3. DuoTırs

DuoTırs User

Fikirlerin geleceği yok ama :D ve daha önce açıldığını bilmiyordum yoksa destek verirdim bulursanız yönlendirin beni lütfen .

4. KARANLIK

KARANLIK User

Olmaz diye birşey yok eski forumdan oyun geçen yenilikler vardı.Ancak her zaman dediğim gibi oyuna + olacağına varsa bi eksiklik onun tamamlanması daha önemli.Diğer konuyla farklılıkları var o yüzden açık bırakıyorum.

5. DuoTırs

DuoTırs User

Karanlık modum benle açık konuş , konu o kadar kötü mü ya ona göre kaldıracam ? :D

6. anakin5555

anakin5555 User

Dedigine guldum :). Ama senin gibi bnmde oyum -1. Çünkü banlılar grmz ki. Forum reklm8na da grk yok.

7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümünün aşağıdaki kuralına göre konunuz kilitlenip arşive taşınmıştır.

Bölüm kurallarına buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.