Oyun içi sohbet

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve InYourFace tarafından 13 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. InYourFace

InYourFace User

Keyifli Forumlar;

Az önce başımdan geçen bir olay yıllardır bu oyunu oynuyorum fakat tr sohbete daha önce hiç girmemiştim.Yıllardır en kullanıyorum.. Fakat oyuna bir süreliğine ara vermiştim bu gün oyuna giriş yaptım farkılı birşeyler varmı diye..tr olarak giriş yaptım sohbette bir arkadaşımı gördüm ve ona fısıltıdan SELAM yazdım yanlış anlaşılmasın büyük harflerle yazmadım burda vurgulamak istediğim için bu şekilde yazdım fakat sohbetten adminastror tarafında uzaklaştırıldım oyunu kapatıp geri geldim cmye bunu sormak isterken kendimi iza ederken tek yazdıgım ''ne zamandan beri tr sohbete s e l a m yazmak yasak'' hemen ardından yine uzaklaştırıldım görüyorumki sohbette kurallar katı.Bu yüzden oyuncular aralarında akıcı ve özgür bir şekilde iletişime geçemiyor.Ben her uzaklaştırıldıgımıda f5 yapmak zorunda kalacaksam bı gerçekten sıkıcı bir hal almaya başlar .. Ve iletişimime son vermek zorunda kalırım en doğal hakkım olan 'iletişim' kuralların biraz esnetilmesi sohbet açısından ve oyuncular açısından çok iyi olacaktır bunu üst yöneticilere ulaştırmanız geliştrme bloguna taşımanızı arz ederim ..Umarım rahatsızlk vermemişimdir keyifli forumlar.

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Selam vermek Tabii ki Bann sebebi değildir fakat Chat kuralları gereği büyük harf yazmak bağırmak anlamına gelir,ve yasaktır.Gelelim diğer sorunuza Chatde ''neden bann aldım ne yaptım gibi sorgulamak'' direk bann sebebidir.
    Chat kuralları hakkında detaylı bilgiyi Buradan alabilirsiniz.

İyi Forumlar.

3. selam kelimesinin harflerini ayırarak yazdıysan yada son 2 harf arasında boşluklar vs var ise küfür filtreleri devreye girer ve ban alırsın bence supporta bi yaz sana nedenini söylerler

4. InYourFace

InYourFace User

Asalet modum belirttiğim gibi burada büyük harflerle yazdım vurgulamak için fısıltıdan arkadaşıma /w oyuncu ismi : selam yazdım aynen bu şekilde ardından otomatik olarak adminastror tarafndn uzaklaştırıldım büyük harfle ve arada boşluk bırakmadım.f5 yapıp bunu cm sormak için tkrar geri geldim bu sefer ''ne zamandan beri tr sohbete s e l a m yazmak yasak'' yazdım tekrar sohbetten otomatik olarak uzaklaştırıldım tekrar f5 yptm bu sefer sadece s e l a m yazdım uzaklaştırılmadım...yani bazı sohbette katı kurallar var bunun kimse aksini söylemeyz global amerika 3 te oynuyrm tr sohbette türkçe konuşmakta zorlanıyorum...Şunuda söylemek isterim ban almadım chatten uzaklaştırıldım.. yani herhangi bir cm tarafndan yasaklanmadım veya kural ihlali ypmadım...

5. Merhaba ,

Chat kuralları hakkında Buradaki konuyu inceleyebilirsiniz. Görevli yada Sistem tarafından da işlem yapılabiliyor. Ayrıca konu hakkında durumu anlaşılır şekilde yazarak gerekli bilgilerinizi de ekledikten sonra support'a mesaj yollayabilirsiniz. Yoğunluğa bağlı olarak en geç 48 saat içinde asıl cevap gelecektir.

İyi forumlar.

6. tayfun

tayfun User

14-03-2015 tarihinde saat 02:09:57, 7 Gün(ler) süresince çikarıldım. yazdığım şey sadece protestoydu sistem tarafından 7 gün banlandım
    banımın haksız olduğunu düşünüyorum oyun id ****** gereğinin yapılmasına rica ediyorum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Mart 2015
  7. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar

Hatalı chat banı aldığınızı düşünüyorsanız id numaranız ile birlikte lütfen supporta durumu bildiriniz.

İşinizi kolaylaştırması ve bilgi almak Bu konuyu inceleyebilirsiniz.

Konun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.