oyun içi tuşlar kullanılmıyor ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve zorask tarafından 7 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. zorask

zorask User

mrb arkadaşlar oyun içinde atanmış tuşları bir sefere mahsus kullanabiliyorum mesela 1 kere konfi değişiyorum ikici defa değiştiremiyorum. tarayıcı ayarlarını sıfırladım tarayıcı cerezleri ön belleği gecmişi vb temizledim hatta farklı tarayıcılardan da denedim sonuç aynı. yalnız bu durumlardan farklı olarak pc Windows 8,1 den Windows 10 na yükseltildi. bu yükseltmeden sonra bu sorunla karşılaştım. Alakası varmı bilmiyorum. böyle bir durumla karşılaşanınız varmı?

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Şu anda tuşlarla ilgili bir sorun görülmüyor.

Fakat sizin yükseltiğiniz Windovs 10 ile ilgili bir sorun olabilir.

Yinede ilerliyen saatlerde konuyu Teknik Ekibimize iletelim.

Keyifli Forumlar.

3. Benim pcde Windows 10 ama bende öyle sorun yok. Otomatik güncelleştirme açık mı?

4. zorask

zorask User

sorunu çözdük bazı amd tabanlı ekran kartlarında win 10 sıkıntı oluyormuş ve bir sure sonra internal power error Hatası veriyor. harici ekran kartını kullandığı zaman bu hatayı verip pc yi yeniden başlatıyordu. sorunun cözuü ise harici ekran kartını kullanmadan yani dahili ekran kartını kullanarak harici ekran kartını yazılımını win 10 ile uyumlu olanı ile güncellemek. biz yazılımı amd catalyst control center programı üzerinden güncelledik. güncellemeden sonra yukarıda bahsi gecen problemde diğer problemlerde kendiliğinden geçti. konu kilit olabilir.

5. Merhaba,

Konu oyuncu isteği üzerine kilitlendi.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.